4 Ağustos 2015 15:19

Pendik’te 55 gündür hakları için fabrika önünde direnen olan SeraPool işçileri,  Kurtköy’de bulunan SeraPool Şeyhli depoda toplanarak fabrikaya “İşçiler savaş istemiyor” sloganlarıyla yürüdü.

Hükümetin son günlerde yükselttiği savaş çığırtkanlığına karşı savaş istemediklerini belirten SeraPool işçilerine sanayi bölgesindeki işçilerde alkışlarıyla destek verdi. İşçiler yürüyüşlerini, “Yaşasın halkların kardeşliği”, “Yaşasın iş, ekmek, özgürlük mücadelemiz” sloganlarıyla bitirdi. 

Öte yandan SeraPool işçileri ve Cam Keramik-İş yöneticilerinden oluşan heyet Gebze bölgesinde bulunan sendikaları ziyaret ederek birleşme çağrısı yaptı. Heyet Hak-İş’e bağlı Çelik-İş, DİSK’e bağlı sendikalar Lastik İş ve Birleşik Metal İş ve Türk-İş’e bağlı Tek Gıda İş sendikalarından destek sözü aldıklarını belirtti. (İstanbul/EVRENSEL)

EVRENSEL'İNMANŞETİ

BİRİNCİSAYFA
SEFERSELVİ
İmamoğlu’ndan belediye operasyonlarına tepki: Sandık gelecek, bir kişi gidecek, her şey değişecek.

Evrensel'i Takip Et