21 Ekim 2011 11:05

Sağlık emekçileri İstanbul’da sokağa çıkacak

SAĞLIK emekçileri, AKP’nin sağlık alanında uyguladığı politikaları ve sağlık çalışanlarına yönelik şiddeti, 25 Ekim’de İstanbul’da protesto edecek.AKP’nin sağlık alanında uyguladığı politikaları ve sağlık emekçilerine yönelik saldırıları protesto etmek için sağlık emekçileri tarafından 25 Eki

Sağlık emekçileri İstanbul’da sokağa çıkacak
Paylaş

SAĞLIK emekçileri, AKP’nin sağlık alanında uyguladığı politikaları ve sağlık çalışanlarına yönelik şiddeti, 25 Ekim’de İstanbul’da protesto edecek.

AKP’nin sağlık alanında uyguladığı politikaları ve sağlık emekçilerine yönelik saldırıları protesto etmek için sağlık emekçileri tarafından 25 Ekim’de İstanbul’da eylemler gerçekleştirilecek. 25 Ekim’de Haydarpaşa Numune Eğitim Araştırma Hastanesi Acil Servis önünde sağlık emekçileri tarafından saat 12.30’da açıklama yapılacak. Aynı gün Cerrahpaşa ve İstanbul Tıp fakültelerinde İstanbul Tabip Odası ve SES üyeleri tarafından sabah saatlerinde iş bırakma eylemleri yapılacak. Her iki hastanenin bahçesine grev çadırları kuracak olan sağlık emekçileri, saat 11.00’de Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden İstanbul Tıp Fakültesi’ne yürüyüş düzenleyecek. (İSTANBUL)

ÖNCEKİ HABER

İzmir’de sendikal mücadele yargılanıyor

SONRAKİ HABER

Kadınlar cezaevi önüne ‘barış noktası’ kurdu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...