07 Aralık 2011 10:12

İşçilerden Türk-İş delegelerine çağrı

İstanbul Tersane Komutanlığında çalışan işçiler, Türk-İş Genel Kurulu öncesi Türk-İş’in mevcut sendikal anlayışından kimsenin umutlu olmadığını bu nedenle anlayışın değişmesi gerektiğini söyledi.4 yıldır Türk-İş yönetiminin hiçbir şey yapmadığına dikkat çeken işçiler, değişim iç

İşçilerden Türk-İş delegelerine çağrı
Paylaş

4 yıldır Türk-İş yönetiminin hiçbir şey yapmadığına dikkat çeken işçiler, değişim için tabanda birlikler oluşturmak gerektiğini kaydetti. Mevcut sendikal anlayışı eleştiren işçilerin dışlandığına dikkat çeken işçiler, kendi sendika merkezlerinden de umutlu olmadıklarını söyledi.

Başta Harb-İş merkezi olmak üzere sendikaların sorunlar karşısında mücadele etmesini isteyen işçiler, kendi sendikalarının delgelerine “Mevcut Türk-İş yönetimini desteklemeyin” çağrısı yaptı. 

Mevcut yönetimin desteklenmemesi için imza kampanyası başlatan işçiler, topladıkları imzaları Harb-İş genel merkezine gönderecek. 

İşçilerin imza metninde ise şu ifadeler yer aldı; “Biz aşağıda imzası olan işçiler olarak geçmiş dönemde başarısız ve teslimiyetçi bir tavır sergileyen bu yönetimin desteklenmemesi ve mücadeleden yana anlayışların yönetime getirilmesini Türk Harb-İş Sendikası Merkez Yönetiminden ve Türk-İş Üst Kurul Delegelerinden talep ediyoruz.” (İstanbul/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Öğrenciler yaşam alanlarına sahip çıkıyor

SONRAKİ HABER

‘Bütçe bitti yardım edemeyiz’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa