1 Şubat 2012 11:54

Bugün saat 13:00'de, 3 Şubatta gerçekleştirilecek anma için bilbordlara afiş asan Ostim ve İvedikli ailelerle, Ostim'li işçilere güvenlik görevlileri saldırdı.

Anmalarının afişini asarken 3 arabayla gelen İvedik Organize'nin güvenlik görevlileri önce sözlü tacizde bulundu sonra da "Buraya olay çıkartmak için geldiniz. Siyaset karıştırıyorsunuz, burası siyaset yeri değil. Burası bizim bölgemiz, buraya bir şey yapıştırtmayız" diyerek müdahalede bulundu. Güvenlik görevlileri itiş kakış içerisinde müdahaleyi darp etmeye kadar vardırdı.

Darp edilen OSTİMli ailenin oğlu:

5 Temmuz 2025 18:00

Belediyelere adım adım kıskaç: 25 belediyeye operasyonla 17 milyon seçmenin oy hakkı iç edildi

31 Mart yerel seçimlerinden sonra DEM Parti ile başlayan CHP ile genişleyen kuşatma harekatında 12 belediye başkanı tutuklandı, 25 belediyeye operasyonla 17 milyon seçmenin oy hakkı gasbedildi.

Belediyelere adım adım kıskaç: 25 belediyeye operasyonla 17 milyon seçmenin oy hakkı iç edildi

Fotoğraf: Ahmet Cemil Yeşilmen/AA

Cihan Çelik
[email protected]


İçerik yükleniyor...

5 Temmuz 2025 22:32

Antalya'da belediyelere dönük operasyonu protesto edildi: "Halkın iradesi sakatlandı"

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek'in gözaltına alınmasının protesto edildiği açıklamada "20 milyondan fazla seçmenin iradesi gasp edildi" dedi.

Antalya'da belediyelere dönük operasyonu protesto edildi:

Fotoğraf: Evresel

İçerik yükleniyor...

(Evrensel)
5 Temmuz 2025 20:59

"O sandık gelecek ve halk hesap soracak"

CHP'nin 'Cumartesi Mitingleri' bugün Amasya'da gerçekleşti. Mitingde konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "AKP devleti ele geçirmiş kibirlilerin partisidir" dedi.

İçerik yükleniyor...

(Politika Servisi)
6 Temmuz 2025 00:59

Gebze Sendikalar Birliği: Gebze'den Gazze'ye direnişe bin selam! 

Gebze Sendikalar Birliği, Filistin halkı ile dayanışma eylemi düzenledi. Açıklamada "Filistinli emekçiler yalnız değildir!" dendi. 

Gebze Sendikalar Birliği: Gebze'den Gazze'ye direnişe bin selam! 

Fotoğraf: Hasret Gültekn Kozan/Evrensel

Hasret Gültekin Kozan
[email protected]


İçerik yükleniyor...

5 Temmuz 2025 20:33

Adana'da yurttaşlar belediye önünde: "Adana bu kumpasa teslim olmaz"

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeydan Karalar'ın gözaltına alınmasını protesto eden yüzlerce yurttaş, belediye binası önünde toplandı.

Adana'da yurttaşlar belediye önünde:

Fotoğraf: Volkan Pekal/Evrensel

Volkan Pekal
[email protected]


İçerik yükleniyor...

6 Temmuz 2025 01:05

İzmir Emek ve Demokrasi Güçleri: “İktidarın hedefi seçimde kaybettiği belediyeler”

İzmir Emek ve Demokrasi Güçleri, CHP'li belediyelere dönük operasyona ilişkin yaptığı açıklamada, "Operasyonların hedefinin iktidarın seçimde kaybettiği belediyeler olduğunu görüyoruz" dedi.

İzmir Emek ve Demokrasi Güçleri: “İktidarın hedefi seçimde kaybettiği belediyeler”

Fotoğraf: Evrensel

Özer Akdemir
[email protected]


İçerik yükleniyor...

Evrensel'i Takip Et