17 Mart 2012 11:08

RedHack gözaltıları başladı

Ankara Emniyet Müdürlüğü sitesi ve pol.net polis bilgi ağına girerek, bazı bilgileri sızdıran “Kızıl Hacker”lara yönelik polis operasyonları başladı.Redhack’in duyurduğu bilgilere göre, 8 kişi “Redhack” ile bağlantılı olarak gözaltına alındı. Redhack, gözaltılarla ilgili yaptığı açıklamada,

Paylaş

Redhack’in duyurduğu bilgilere göre, 8 kişi “Redhack” ile bağlantılı olarak gözaltına alındı. Redhack, gözaltılarla ilgili yaptığı açıklamada, “8 masum genç gözaltına alınmış. Biz buradayız, bırakın onları... RedHack diye topladığınız hiçkimsenin bizle alakası yok. Ancak gider kafelerden adam toplarsınız” yorumunda bulundu.

Redhack soruşturması, birkaç gün önce Bilişim Suçları Soruşturma Bürosu Cumhuriyet Savcısı Mehmet Ali Ethemoğlu tarafından “görevsizlik” kararıyla “özel yetkili savcılığa” gönderilmişti. Karara gerekçe olarak, Redhack eylemleriyle “terörle mücadele ile ilgili bazı gizli bilgilerin sızdırılması” gösterilmişti.

Öte yandan, Redhack, bazı polis ihbarları ve bu ihbarlara verilen yanıtlardan oluşan büyük bir dosyayı olduğu gibi yayınlayacağını duyurdu. (İstanbul/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Tutuklu öğrenciler kampüse

SONRAKİ HABER

‘Öğretmen okullarının yeri doldurulamadı’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...