23 Mayıs 2012 02:59

Ankaralı emekçiler her koldan Kızılay’a gelecek

KESK’e bağlı sendikalar sabah saatlerinden itibaren işyerleri önünde basın açıklamaları yaptıktan sonra, saat 12.30’da Kızılay Ziya Gökalp’te yapacakları basın açıklaması için dört bir koldan yürüyüş gerçekleştirecek.KESK Ankara Şubeler Platformu Dönem Sözcüsü Mevlüt &C

Ankaralı emekçiler her koldan Kızılay’a gelecek
Paylaş

KESK Ankara Şubeler Platformu Dönem Sözcüsü Mevlüt Çakmak’ın yaptığı açıklamaya göre, KESK üyeleri, işyerleri önündeki açıklamalarının ardından yürüyüşlerle ortak toplanma alanına gelecekler. Buna göre, Eğitim Sen Ankara 1 ve 3  No’lu Şubeler Kurtuluş Parkı’nda (İtfaiye tarafı) saat 10.00’da toplanıp, buradan Ziya Gökalp Caddesi’ne yürüyecekler.

Eğitim Sen Ankara 2 ve 4 No’lu Şubeler ise saat 10.30’da Kızılay YKM önünde toplanıp, Milli Eğitim Bakanlığı önüne yürüyecek, burada yapılacak açıklamanın ardından da Ziya Gökalp’e gelecekler. BES Ankara 2 No’lu Şube üyeleri de saat 10.30’da Ankara Vergi Dairesi Başkanlığı önünde toplanıp, Ulus Heykel, Opera ve Sıhhiye istikametinden yürüyecek.

BES Ankara 1 No’lu Şube üyeleri de saat 09.00’da da işyerlerinden çıkıp, saat 10.30 da SGK (Mithatpaşa Cad.) toplanacaklar. Burada BES 2 No’lu Şube ile buluştuktan sonra ortak toplanma alanına yürüyecekler. ESM Ankara 1 ve 2 No’lu Şubeler ile Yapı Yol-Sen, BES 1 No’lu Şube (Eskişehir yolu üzerinde bulunan işyerleri), Eğitim Sen 5 No’lu Şube ve ÖDTÜ Öğrencileri Eskişehir yolu istikametinden Ziya Gökalp Caddesi’ne gelecekler.

Tüm Bel-Sen Ankara1 No’lu Şube Ankara Büyükşehir Belediyesi önünde toplanıp, Gar, TRT Ankara Radyosu, Sıhhiye ve Mithatpaşa istikametinden  Ziya Gökalp Caddesi’ne yürüyecekler. Tüm Bel-Sen 2 No’lu Şube Kolej Kavşağı’ndaki Çankaya Belediyesi önünde saat 10.30’da toplanıp, toplanma alanına yürüyecekler.

SES Ankara Şubesi Hastaneler bölgesinde toplanıp, Süleyman Sırrı Sokak ve Mithatpaşa istikametinden yürüyecek.

Kültür Sanat-Sen üyeleri de saat 11.45’de Opera önünde toplanıp, yürüyecekler.

Haber-Sen Ankara 2 No’lu Şube üyeleri Yenimahalle Posta İşleme Merkezi önünde saat 10.00’da toplanıp, basın açıklamasının ardından Kızılay’a gelecekler.

Haber-Sen Ankara1 No’lu  Şube üyeleri de TRT önünde toplanıp, Kızılay Ziya Gökalp Caddesi’ne gelecekler.

KAMU-SEN ABDİ İPEKÇİ’YE YÜRÜYECEK

Kamu-Sen üyeleri Ankara’da iş bıraktıktan sonra saat 11.00’da sendikalarının belirlediği noktalarda toplanacak. Buralarda yapılacak açıklamalarının ardından kamu emekçileri Abdi İpekçi Parkı’na yürüyecekler. Burada konfederasyon Genel Başkanı İsmail Koncuk, saat 12.00’da üyelerine seslenecek. Ayrıca sabah saatlerinde tüm işyerlerinin önünde açıklamalar yapılacak. (Ankara/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Veliler okullarının dönüşmesini istemiyor

SONRAKİ HABER

Söz ve meydan emekçinin

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa