01 Ağustos 2013 20:34

Güzeltepe halkı cinayete tepki gösterdi

İZMİR’in Güzeltepe Mahallesi’nde geçen hafta yaşanan cinayet mahalleliyi ayağa kaldırdı. Geçtiğimiz hafta 23 yaşındaki Turgay Tekin aynı mahallede oturduğu bilinen kişilerce konuşulmak için çağrılarak evinin yakınlarındaki dağlık alana götürüldü. Turgay Tekin daha sonra burada işkence yapılarak ve kafasına at

Güzeltepe halkı cinayete tepki gösterdi
Paylaş

Olayın ardından gözaltına alınan 4 kişi serbest bırakıldı. Olayla ilgili 2 kişinin daha arandığı bildirildi.

‘CİNAYET PLANLI’

Tekin’in planlı bir cinayete kurban gittiğini düşünen mahalle halkı, önceki akşam Tekin’in evinin önünde toplandı. Yüzlerce kişi sloganlarla Güzeltepe Polis Karakoluna kadar yürüdü.
Esrar ve uyuşturucu madde kullanımının artığı ve bunu teşvik edenlerden rahatsız olduklarını dile getiren mahalleli, karakolun ve polisin olduğu bir mahallede esrar satanlara sessiz kalınmasına tepki gösterdi.
Karakol önünde oturma eylemi yapan halk buradan Çiğli Tansaş yoluna kadar yürüdü.

‘KATİLLERİ BELLİ’

Kardeşinin katillerinin serbest bırakılmasına tepki gösteren Şefik Tekin, şunları söyledi: “Sorumluların yakalanıp ceza almasını bekliyoruz. Faillerin kim olduğunu biliyoruz. Katiller yakalanana kadar elimizden geleni yapacağız. Bugün bizim başımıza gelen yarın sizlerin de başına gelebilir. İstedikleri saatte istedikleri insanı ormana götürüp tehdit edebiliyorlar” dedi.
Mahalle Muhtarı Burhan Acar da, “Bu olayların yaşanması hepimizi derinden üzmüştür. Üzücü olan katillerin bilinmesine rağmen neden yakalanmadıklarıdır” dedi. (İzmir/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Dış açık patlaması

SONRAKİ HABER

İTÜ rekrörüne helvalı protesto

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...