13 Eylül 2011 09:05

Adaletin ‘iki yüzü’ ortaya çıkacak

ODA TV davasından yargılanan gazeteciler Ahmet Şık ve Nedim Şener’in tutukluluğunun 200’üncü gününde, gazeteci arkadaşları adalet talebiyle bir kez daha Taksim’de olacak. Şık ve Şener’in meslektaşları ile onlara destek veren meslek örgütleri, siyasi partiler ve sendikalar, 18 Eylül Pazar günü saat 13.30’da G

Adaletin ‘iki yüzü’  ortaya çıkacak
Paylaş

ODA TV davasından yargılanan gazeteciler Ahmet Şık ve Nedim Şener’in tutukluluğunun 200’üncü gününde, gazeteci arkadaşları adalet talebiyle bir kez daha Taksim’de olacak. Şık ve Şener’in meslektaşları ile onlara destek veren meslek örgütleri, siyasi partiler ve sendikalar, 18 Eylül Pazar günü saat 13.30’da Galatasaray Meydanı’ndan, Taksim’e yürüyecek. Yapılacak yürüyüşün ardından meydanda basın açıklaması düzenlenecek.

12’si tutuklu 14 sanığın bulunduğu odatv davasının iddianamesi, cuma günü (9 Eylül) kabul edilmişti. Gazeteciler ve köşe yazarları, iddianamedeki “suçlamaların” yazılan kitaplar ve haberlerden ibaret olduğunu söyleyerek, sanıkların tutuklu yargılanmasını eleştirdi. Davanın ilk duruşması, 22 Kasımda İstanbul 16. Özel Yetkili Ağır Ceza Mahkemesinde görülecek.
(MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

TRT’ye ‘kabadayılar’ geliyor

SONRAKİ HABER

Medya Sultanahmet’te halkla buluşuyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa