21 Ağustos 2010 00:00

Yeşil sermaye soyguncularına da, anayasalarına da hayır


Ey yeşil sermaye, nitelikli dolandırıcılar, yeşil sermayeyi koruma altında tutan aldatmaca ve kandırmaca hükümeti, daha ne kadar gurbetçi vatandaşı intihara sürükleyeceksiniz. Kul hakkı ile nereye gideceksiniz?
Avrupa’da 1980 yıllarının başlaması ile Milli Görüş camilerinde vaazlar verilerek, “Parası bankada olan Müslümanlar, günaha giriyorsunuz. Faizsiz sistem İslami bankalar var iken nasıl olurda bankalarda paralarınızı tutabilirsiniz?” dediler. Yeşil sermaye soyguncuları camilere geldiklerinde ağızlarından bal akıtıyorlardı.
Yurt dışındaki 5 milyon gurbetçi vatandaşı yüksek kâr garantisi adı altında soydular. Tahmini 36-40 milyar avro soyulduk. Yani nitelikli dolandırıldık. Bunlar da şu anda Başbakan tarafından koruma altında tutuluyor. Beraber oldukları da kesinlik kazanıyor. Eğer beraber değilseniz neden müdahale etmiyorsunuz?
Erbakan, Şevket Kazan, Tayip Erdoğan, Abdullah Gül, Mehmet Elkatmış, Beşir Atalay, Yasin Hatipoğlu, Bülent Arınç, Abdülkadir Aksu, Cemil Çiçek… Bizler bunları holding kahramanları ile beraber görmeseydik, milli görüş bizleri yönlendirmeseydi, bu soygunculara para vermezdik. Ey yeşil soyguncuları koruma altında tutan Recep Bey, sana çağrıda bulunuyorum, çağrılarımızı duymuyorsun. Vermiş olduğumuz dosya, şikayet dilekçelerimize hiç cevap vermiyorsun. Toplu davalarımız sonuçlanmıyor, yargıyı baskı altında tutuyorsun. Yargıdan bizim istediğimiz sadaka değil, kararın verilmesi.
Ey Aldatmaca Kandırmaca Partisi yetkilileri. Kul hakkı ile gitmeyin. Deniz Feneri’ne yardım dediniz, bizlerden aldınız, paralarımızla Atlas Okyanusu’nda gemicikler yüzüyor. Gurbetçi vatandaşlara kefen giydiren sensin Recep Bey, Bülent Bey. Sıkıştığınız yerde timsah gözyaşları akıtıp din, iman, mezhep, kitap diyorsunuz ama gurbetçi vatandaşları intihara sürüklemeye devam ediyorsunuz. Ey Recep Bey, Bülent Bey intihar ettirdiğiniz gurbetçi vatandaşlar için de ağlayın.
Türkiye Cumhuriyeti kurulduktan bugüne “Kefen ile yaşam” Tayyip hükümetine nasip olmuştur. Onun için AKP Hükümeti ve 12 Eylüle hayır diyorum.
Gurbetçi vatandaşlara Berlin’de “Sahtekar” diyen Tayyip Bey’e, AKP’ye 12 Eylülde hayır diyorum. Alman Başbakanı Merkel’in yanında korumalara gurbetçi vatandaşları dövdüren Recep Bey’e ve AKP’ye hayır diyorum. Yeşil sermayeye, soyan ve soyduranlara hayır diyorum. Mahkemeleri baskı altında tutan AKP ve 12 Eylüle hayır diyorum.
Holding mağduru kefenli amcayı görmeyen AKP’ye ve 12 Eylüle hayır diyorum.
Din istismarı yaptığınız için AKP’ye, 12 Eylül Anayasası’na, Tayyip’e hayır diyorum.
Eşek ölür kalır semeri/AKP gurbetçi vatandaşlarına ölmeden giydirir kefeni/İşte Tayyip beyin eseri/Onun için 12 Eylül Anayasası’na hayır diyorum.
Kefenli amca olarak sesimi duyan, gören Türkiye’deki seçmen vatandaşlara ve gurbetçi kardeşlerime sesleniyorum. Bu giydiğim kefeni 12 Eylülde hayır diyerek Tayyip’e giydiriyoruz. Kefene ölmeden girmek nasıl oluyormuş görsün bakalım.
Hanifi Doğan (Holdingzede)

Evrensel'i Takip Et