28 Haziran 2010 00:00

zama zingo

* Medya evlenmeyle tamamen kafayı bozmuş. Evlenmek isteyenler için izdivaç programları var, bütün gündüz kuşağını kaplıyor.

Paylaş

* Medya evlenmeyle tamamen kafayı bozmuş. Evlenmek isteyenler için izdivaç programları var, bütün gündüz kuşağını kaplıyor. Evliliğinde sorunları olanlarla ilgili programlar var, Yalçın Çakır başta olmak üzere ilgililere başvuruyorsunuz. Evli olmayıp da evliymiş gibi yapanların programı var; Evcilik Oyunu. Şu anda orada gündem, “gerçekten evlenmeyi” tartışmak. Bir de Evlilik Hayatı çıktı; Demet Akalın ve yeni kocasının, bu kez “gerçek” olan evliliklerini çekiyorlar. Sanki televizyon kanallarını, evlenmeyi çok istemiş de evlenememiş birileri yönetiyor.
* Tehlikeli bir gidiş var, çünkü evlilik hayatının programa konu olmayan tek kısmı olarak gerdek kalmış. Onu nasıl RTÜK’ü ürkütmeden program yapacakları üstüne şu anda kafa yoruyor olabilirler. Düşüncesi bile korkunç.
* Evcilik programında “gerçek evlilik” tartışması yapmak da şu demek; sanki orada bir deney yapılıyor. Evlensek nasıl olurdu, gibi. Ama o evlilik değil ki, adı üstünde evcilik; 24 saat kameraların çektiği, sabah yataktan kıçında mikrofonla kalktığın bir program formatı. Evlilikle ne alakası var?
* Aynı şey, Demet Akalın’ın programı için de geçerli. İlk bölümde gördüğümüz, bütün gün evde oturup gazete okumalarıydı. Arada didişiyorlar, karı koca birbirine laf atıyor, bu. İşi gücü olmayan insanların, içinde “hayat” geçen bir şeyler yaptıklarını düşünmesi bile güç. Bebeği ve bakıcısıyla yat gezisine çıkan kadının, annelik üstüne ahkam kesmesi gibi.
ÇAĞDAŞ GÜNERBÜYÜK
ÖNCEKİ HABER

Seçme yerleştirme sınavları ve geleceğimiz gençlerimiz!

SONRAKİ HABER

KARDEŞ GİBİYDİLER TNT 20.00

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa