06 Mart 2010 00:00

Bu kalp unutur muydu, neydi o?

Unutur mu, unutmaz mı, bitecek bitmeyecek derken, o dizi de bitti. 12 Eylül sonrasını anlatan Bu Kalp Seni Unutur Mu, artık yok.

Paylaş

Unutur mu, unutmaz mı, bitecek bitmeyecek derken, o dizi de bitti. 12 Eylül sonrasını anlatan Bu Kalp Seni Unutur Mu, artık yok.
Bu Kalp Seni Unutur Mu, Kenan Evren’in cumhurbaşkanlığından gidişini bile göremedi. Yapımcı Tomris Giritlioğlu yaptığı bir açıklamayla yaşadıkları ekonomik sorunlar nedeniyle üç haftadır beklemede olan diziyi kanalın yayından kaldırdığını duyurdu. Dizinin başka bir kanalda yayınlanması da gündemde değil.
BİTMESİN KAMPANYASI
Televizyon Yazarı Sina Koloğlu, izleyicileri diziye sahip çıkmaya çağırarak bir kampanya başlattı. Milliyet’teki yazısında “İlk defa köşemi bir dizinin bitmemesi için kullanıyorum” diyen Koloğlu, şöyle yazdı: “Tomris Giritlioğlu ile konuştum. “Olmadı” dedi. SHOW TV’nin projeye çok destek verdiği, ama kanalın ekonomik sorunları nedeniyle yapılan indirimlere rağmen dizinin devamının sağlanamadığı biliniyor. Yapımcı firmanın alacağı epey birikmiş. SHOW TV “Dizi devam edecek” diye açıklama yapmıştı. Giritlioğlu, “10 bölümün senaryosu hazırdı, gerçekten çok, ama çok üzgünüm” diyor. Dedim ya ilk defa bir dizi için buradan diyorum ki “Gelin tavrımızı koyalım ve devamını sağlayalım”.
Bu Kalp Seni Unutur mu dizisinin yakın geçmişimizi sorgulayan bir seriye ait olmasına dikkat çeken Koloğlu, “Eğer final böyle olacaksa, artık benzer projelere ne yapımcı ne de televizyon kanalı yanaşır” dedi.
NİLGÜN ÖNEŞ YAZIYORDU
13 Ekim’de izleyiciyle buluşmaya başlayan ve 17 bölümü yayınlanan dizi, Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği’nden 2009 Yılın Televizyon Dizisi ödülünü almıştı.
Aydın Bulut’un yönettiği dizinin senaryosunu Nilgün Öneş, öykü ve tretmanı Mümtazer Türköne, Leyle Olça, Defne Sandalcı, Hülya Işıkkurt, Meltem Öneş yazıyordu. Nilgün Öneş, daha önce, yine Tomris Giritlioğlu’nun yapımcısı olduğu Hatırla Sevgili’nin de senaryo yazarıydı.
Ertuğrul Kürkçü, Tuğrul Eryılmaz, Murat Belge, Yasin Aktay ve Fehmi Koru’nun da danışmanlık yaptığı dizinin başrollerinde Bülent İnal, Melis Birkan, Berrak Tüzünataç, Okan Yalabık, Saygın Soysal, Gülümsün Koray, Tuba Ünsal, Tansel Öngel, Yalçın Gürcan, Bülent Alkış, Tuğçe Kumral, Engin Hepileri, Fatih Dönmez, Hale Soygazi ve Salih Güney yer alıyordu.
(MEDYA SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Tasarı, tasarladıkları gibi olmadı

SONRAKİ HABER

YOLCULAR İÇİN EL AYNASI

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa