7 Ekim 2009 00:00
Yastık var mıydı, yok muydu?
AŞK-I Memnunun meşhur sevişme sahnesi, gülünç tartışmalara konu olmaya başladı. RTÜKün müdahalesiyle çok ateşli ilan edilen Bihter ile Behlülün geçen sezonun finalindeki sevişme sahneleri, bu kez yastıklı mı yastıksız mı tartışmasıyla gündeme geldi. Beren Saatin Sevişme sahnemizde Kıvanç (Tatlıtuğ) ile aramızda yastık vardı açıklamasına dizinin yönetmeni Hilal Saral itiraz etti. Elite dergisine konuşan Saral, Böyle bir durum söz konusu değil dedi.
Hilal Saral, Beren Saatin polemik yaratan yastık önlemi açıklamasıyla ilgili soruya yanıt verdi. Aşk-ı Memnu dizisinin yönetmeni, Tabii ki böyle bir durum söz konusu değil dedi ve şöyle devam etti: Sahneyi çekerken iki partnerin birbirine güvenmesi gerekir. Ben buna çok önem veririm. Berenin röportajı sanırım yanlış anlaşılmış. Üstünde çok durmadığım bir konuydu, ama böyle açıklamalar yapması beni çok üzdü.
Saral, haftalarca konuşulan o sevişme sahnesinin perde arkasını da anlattı: O sahne için de diğer sahnelerde olduğu gibi bir hazırlık sürecinden geçtik. Tabii ki önemsediğim ve özenerek hazırlandığımız bir sahneydi... Aşk-ı Memnunun dönüm noktalarından biriydi. Oyuncularımla önce tek tek konuştum, çekeceğim her kareyi anlattım. Daha önceki öpüşme sahnesinde de o sancılı dönemi yaşamıştım.
Sezonun final sahnesi olan sevişme sahnesi, dizide köşkteki karakterlerden biri tarafından görülüyor, ancak hangisi olduğu belli olmuyordu. Bu da yaz boyunca dizinin merak konusu olacak unsurlarından biri olmuştu. Arkasından Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) tarafından çok ateşli bulunarak uyarı cezası verilen sahne, bir türlü gündemden düşmemişti. (MEDYA SERVİSİ)
Evrensel'i Takip Et