25 Şubat 2009 01:00

İZMİR Altındağ İlköğretim Okulu’nda yakıt bittiği için öğrencilerin soğukla baş başa kaldığı haberlerinin gazetelerde ve internet sitelerinde yer almasının ardından, yetkililer işlemleri hızlandırdı. İlçe Milli Eğitim Şube müdürlerinin de inceleme yaptığı okula, önceki gün 16.30 sıralarında fueloil geldi. Kaloriferler ancak son derste yakılabildi.
YALANLAMA YARIŞI
Okul Müdürü İlknur Acaroğlu ise dün yaptığı açıklamada sözlerinin çarpıtıldığını, sadece yarım gün yakıtsız kaldıklarını savundu. Devlet memuru olduğu için basına demeç veremeyeceğini belirten Acaroğlu, konuyu mahkemeye taşıyacağını kaydetti. Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Çakıral da geçen cuma günü Müdür Acaroğlu’nun yakıtın bitmek üzere olduğunu bildirdiğini, bunun üzerine dün kaymakamlığın katkısıyla okula fueloil gönderdiklerini açıkladı. Okul Aile Birliği Başkanı İlkcan Kırmaç da Müdür İlknur Acaroğlu’nun sözlerinin yanlış anlaşıldığını, belirterek, öğrenci velilerinin olayı çarpıttığını öne sürdü. (İZMİR)

EVRENSEL'İNMANŞETİ

‘Nasıl dayanalım bu koşullara!’

‘Nasıl dayanalım bu koşullara!’

Antep’in de aralarında olduğu bölge illerinde ortalama işçi ücreti asgari ücretin altında, haftanın 7 günü, pazarları 12 saat çalışma, üretim baskısı! Devletin ve patronların yasaklar, kolluk gücü ve sendikacı tutuklamasıyla devam ettirmek istediği bu düzenin dayanılmaz hale geldiğini söyleyen Çelikaslan işçisi, tüm işçileri BİRTEK-SEN çatısı altında birleşmeye çağırdı.

BİRİNCİSAYFA
SEFERSELVİ
'Heybeden’ her gün yeni bir soruşturma çıkıyor. Yargı sopasıyla topluma gözdağı verilmek isteniyor.

Evrensel'i Takip Et