13 Şubat 2008 00:00

Ücretsiz gazete yarışları

Cüneyd Zapsu’nun ortağı olduğu iddia edilen Gaste, yayın hayatına hızlı girdi.

Paylaş

Cüneyd Zapsu’nun ortağı olduğu iddia edilen Gaste, yayın hayatına hızlı girdi. İstanbul’un çeşitli noktalarında tam 750 bin adedinin ücretsiz olarak dağıtıldığı gazete, yabancı bir şirketin temsilciliğinde yayınlanıyor.
İsveç’te ücretsiz gazete trendini başlatan Pelle Anderson yönetimindeki Gaste adlı gazete, hafta başından itibaren İstanbul’da ücretsiz olarak dağıtılıyor. Daha önce basında yer alan haberlerde bu gazete ile Cüneyd Zapsu’nun bağlantısı olduğu öne sürülmüş, Zapsu bunu yalanlamıştı.
Uzun süren hazırlıkların ardından, Gaste adı verilen gazete, ücretsiz dağıtılmaya başlandı. Tabloid boydaki gazete ilk manşetine “İstanbul küresel ısınmaya savaş açtı” haberini koydu.
Gazetenin künyesinde yer alan bilgilere göre, Gaste’nin merkezi Mecidiyeköy’de. Basıldığı matbaa ise Zaman’ın tesisleri. Gaste’ye karşı, Doğan Grubunun da atağa kalktığı belirtildi. Hürriyet yazı işleri müdürü Emre İskeçeli ve ekibinin pazartesi günün itibaren ücretsiz bir gazete çıkarması bekleniyor. (MEDYA SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Beynelmilel atv 22.20

SONRAKİ HABER

Yerel gazetenin çığlığı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa