21 Şubat 2007 00:00

Trabzonspor çıkışını sürdürmek istiyor

Trabzonspor, hafta sonu sahasında Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından başladı.

Paylaş

Trabzonspor, hafta sonu sahasında Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından başladı.
Teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan ve 1.5 saat süren antrenmana, hafif sakatlığı bulunan Ayman katılmazken, tedavisi süren Hasan Üçüncü takımdan ayrı olarak koşu yaptı. Denizlispor maçında ayağına hafif darbe alan Ayman’ın Beşiktaş maçında oynamasına engel bir durumun olmadığı bildirildi.
Teknik direktör Doğan, futbolculara ısınma hareketlerin ardından taktik ağırlıklı maç yaptırdı. Yarı sahada yapılan maçta bordo-mavili futbolcular, 2’şer grup halinde mücadele ettiler.
Şimşek: Çıkışımız sürecek
Kulüp başkan yardımcısı Yusuf Şimşek yaptığı açıklamada, ligin son 2 haftasında aldıkları galibiyetle ileriye daha güvenle baktıklarını belirterek, “Beşiktaş maçı da zor geçecek. Ancak moralli bir şekilde sahaya çıkacağız ve rakibimizi yenerek çıkışımızı sürdüreceğiz” dedi. Devre arasında yaptıkları transferlerin ardından uyum sorununun da aşıldığını kaydeden Şimşek, “Alternatifli bir kadromuz var. Rekabet başarıyı getiriyor. Hocamız daha moralli çalışıyor” diye konuştu. Ligde her takımın birbirini yenecek güçte olduğunu ifade eden Şimşek, şöyle konuştu: “3 puanlı sistemde her şey olabilir. Önümüzde Beşiktaş, Konyaspor ve Galatasaray ile yapacağımız maçlar var. Bu 3 maçtan 9 puanla ayrılmayı hedefliyoruz. 3 hafta sonra ligin çok daha üst sıralarında yer bulacağız. Hedefimiz, ligi ilk 3 sıra içinde bitirmek. Futbolcu kadromuza güveniyoruz.” (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Ergün gözden düştü

SONRAKİ HABER

UZUN MESAFE

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa