11 Nisan 2016 15:00

35. İstanbul Film Festivali’nin coşkusu bu yıl ilk kez Maltepe’de yaşanacak. Sinemaseverler festivalin son iki günü olan 16-17 Nisan tarihlerinde, dünya sinemasının en yeni örneklerini,  ödüllü yapımları, Ulusal Altın Lale yarışmasını kazanan filmi ve “Türk Klasikleri Yeniden” bölümünde Türk sinemasının baş yapıtlarından biri olan Sürü filmini izleme şansı yakalayacak.

Maltepe Belediyesinin mekan desteği sağladığı İstanbul Film Festivali kapsamında, Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezinde 16 Nisan’da “Truman”, “Şövalye”, “Denizdeki Ateş”, “Sürü”, “Çete”, 17 Nisan’da “Hatırla”, “Allah İzin Verirse”, “Brooklyn”, “11 Dakika” ile Ulusal Altın Lale Yarışması’nda ödül kazanan filmlerin gösterimi gerçekleştirilecek. Saat 11.00 ile 21.30 arasında gösterimi yapılacak filmlerin biletleri, Biletix ve TSKM gişesinden temin edilebilecek. (İstanbul/EVRENSEL)

EVRENSEL'İNMANŞETİ

Çayırhan’da çakal sofrası

Çayırhan’da çakal sofrası

AKP iktidarının özelleştirmek istediği Çayırhan Termik Santrali ve maden işletmesinin ‘adrese teslim’ ihalesi bugün gerçekleştirilecek. İşçiler ve kamuoyu özelleştirmeye karşı çıkarken, adrese teslim ihaleye sicili kabarık patronların katılması bekleniyor. Çayırhan’ı yutacak sofrada IC İçtaş, Cengiz, Kolin, Limak, Alagöz, Ciner, Yıldızlar SSS var. Ödenmeyen işçi ücretleri madenin satış fiyatından fazla!

317.36 milyon TL: Yunus Emre Termik Enerji Santralinin son 3 ayda ürettiği elektriğin değeri

204.9 milyon TL: Aynı dönemde 1000 işçinin ortalama ücretlerden patrona 'maliyeti'

0 TL: Şirket 2021, 2022 ve 2023 yıllarında hiç vergi ödemedi

BİRİNCİSAYFA
SEFERSELVİ
5 Mart 2025 - Sefer Selvi

Evrensel'i Takip Et