12 Mayıs 2016 07:41
/
Güncelleme: 10:10

RED Fotoğraf ve İstanbul LGBTİ Dayanışma Derneği, LGBTİ’lerin toplum içerisinde görünürlüklerini artırmak, eşitlik taleplerini dile getirmek, temel hak ve özgürlüklerini desteklemek için Bu yıl 20-26 Haziran arasında gerçekleştirilecek olan 24. Onur Haftası kapsamında fotoğraf sergisi düzenleyecek.

Sergiye fotoğraflarıyla katılma çağrısında bulundu. Yaşam hakkı, temel hak ve hürriyetler gibi pek çok konuda mağdur edilen LGBTİ’ler için düzenlenecek sergi için son katılım tarihi 10 Haziran olarak belirlenirken sergi yeri, tarihi ve etkinlik programının daha sonra açıklanacağı duyuruldu. Sergi ile ayrıntılı bilgiye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. (İstanbul/EVRENSEL)

EVRENSEL'İNMANŞETİ

‘Tüm gruplar silah bıraksın, PKK kendini feshetsin’

‘Tüm gruplar silah bıraksın, PKK kendini feshetsin’

PKK Lideri Abdullah Öcalan’ın, bir süredir beklenen mesajı, DEM Parti İmralı heyeti aracılığıyla duyuruldu. Öcalan, “Tüm gruplar silah bırakmalı ve PKK kendini feshetmelidir” çağrısı yaptı. Açıklamada Suriye’deki Kürtlerin siyasi ve askeri durumuyla ilgili bir ifade yer almadı.

BİRİNCİSAYFA
SEFERSELVİ
1 Mart 2025 - Sefer Selvi

Evrensel'i Takip Et