26 Ağustos 2016 13:33

Sakarya’da BES üyesi Erdal Aydın gözaltına alındı

Sakarya Valiliği’nde inşaat mühendisi olarak görev yapan BES Üyesi Erdal Aydın, 'FETÖ' soruşturması gerekçesiyle gözaltına alındı. 

Paylaş

Sakarya Emniyet Müdürülüğü’ne bağlı Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nde gözaltında tutulan Aydın, avukatlarıyla görüştürülmüyor. Aydın’ın 'FETÖ' soruşturması kapsamında gözaltına alındığı bildirildi.

Edinilen bilgilere göre, bu gün çalıştığı valiliğe giden Aydın’ı telefonla arayan polisler, evine gelmesini istedi. Bunun üzerine evine giden Aydın, evinin önüne gittiğinde muhtarla birlikte bekleyen üç polisle karşılaştı. Polisler Aydın’ı da yanlarına alarak, evde arama yaptı. Polis daha sonra Erdal Aydın’ı gözaltına alarak, Emniyet Müdürlüğü’ne götürdü. 

Aydın’ın nezarette tutulduğu ve polisin, bilgi almak için Emniyet Müdürlüğü’ne giden sendikacılara, ‘Battaniye getirin, burada birkaç gün kalır’ dedikleri öğrenildi. Yarın BES BES Genel Başkanı’nın yarın Sakarya’ya gideceği ve avukatların da girişimlerde bulunacağı, daha sonra da konuya ilişkin bir açıklama yapacakları öğrenildi. (Sakarya/EVRENSEL)
 

ÖNCEKİ HABER

Bilal Kayed serbest kalacak

SONRAKİ HABER

İzmir'de 2 Temmuz anmasına TCK 301 soruşturması

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa