5 Aralık 2016 01:55
Doğu Karadeniz için kar uyarısı
Meteoroloji Giresun, Rize, Artvin ve Trabzon’da görülecek yağışların akşam saatlerinde kar yağışına döneceğini duyurdu.

Meteorolji Genel Müdürlüğü yaptığı yazılı açıklamayla 05 Aralık Pazartesi günü Giresun, Rize, Artvin ve Trabzon'da kar beklendiğini belirtti. Açıklamaya göre gün içinde görülecek yağışların; akşam saatlerinden itibaren yoğun karla karışık yağmur ve kar yağışı şeklinde etkili olması bekleniyor.
Karın kıyı kesimlerde ciddi bir örtü yapması beklenmiyor ancak, yüksek kesimlerde yer yer 20 cm'nin üzerine çıkabileceği tahmin ediliyor.
Açıklamada özellikle sürücüler buzlanma, görüş mesafesinde azalma gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmaya çağırıldı. Kar yağışının etkisinin Salı sabahı sona ereceği ifade edildi. (HABER MERKEZİ)
Evrensel'i Takip Et