27 Aralık 2016 04:50

Çağlar Çorumlu, 'kalp krizi' iddialarını yalanladı

'Güldür Güldür' adlı komedi programının sevilen yüzü Çağlar Çorumlu, 'reklam filmi çekimlerinde kalp krizi geçirdiği' iddialarını yalanladı.

Paylaş

"Güldür Güldür" programının sevilen oyuncusu Çağlar Çorumlu, hakkında 'reklam setinde rahatsızlanıp hastaneye kaldırıldığı" yönünde çıkan haberleri yalanlayarak, "Sadece gerekli tetkikler ve kontroller yapılıp önlem alınmıştır" açıklamasında bulundu. 

Oyuncu Çağlar Çorumlu, geçtiğimiz hafta yeni reklam filmi için kamera karşısına geçti. Hürriyet'ten Büşra Bozok Aytek'in haberinde oyuncunun çekimler sırasında sırtında bir ağrı olduğunu ve kendisini kötü hissettiğini söylediği için ambulans çağrıldığı ifade edilerek, "Gelen sağlık ekipleri Çorumlu’nun kalp krizi geçirdiğini fark edince, oyuncu acilen hastaneye götürülerek ameliyata alındı. Operasyonda kalp damarlarına üç stent takılan oyuncu, birkaç gün hastanede müşahede altında tutulduktan sonra taburcu edildi" diye belirtildi.  

Oyuncu Çağlar Çorumlu ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada haberin doğru olmadığını belirterek şu ifadeleri kullandı: Hakkımda çıkan “reklam setinde rahatsızlanıp ambulansla hastaneye kaldırıldı” haberi doğru değildir. Sadece gerekli tetkikler ve kontroller yapılıp önlem alınmıştır. İlginiz için teşekkür ederim." 
(HABER MERKEZİ)
 

ÖNCEKİ HABER

2017 yılının Motorlu Taşıtlar Vergisi tarifesi belli oldu

SONRAKİ HABER

Darbedilen gazeteci Ömer Çelik için suç duyurusu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa