AKP’li vekilden küfürlü basın toplantısı!
Erdoğan’ın şoförlüğünü yaparken aday gösterilen İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, basın toplantısında muhalefete küfürler yağdırdı.
![AKP’li vekilden küfürlü basın toplantısı!](https://www.evrensel.net/upload/dosya/70804.jpg)
AKP İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında CHP’li milletvekillerine hakaret ve küfürler yağdırdı. Kameralar önünde ağza alınmayacak küfür kullanan Çamlı, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay’ı Rus Büyükelçi Anrey Karlov’a suikast düzenleyen polise benzetti, CHP’liler için ‘kuduz köpek’ benzetmesi yaptı.
Birgün’de yer alan habere göre; Çamlı’nın TBMM’de düzenlediği basın toplantısında kullandığı saldırgan ifadeleri özetle şöyle:
“Bu milletin hakimiyetini hiçe sayanları biz de hiçe sayarız. Anladıkları dilden onlarla konuşuruz. Birilerinin kalkıp kuduz bir köpek gibi arkadaşımızın bacağını ısırmasını, bunu nasıl tarif edeceğiz ya.
EREN ERDEM’E SUÇLAMA
“(Eren Erdem’e yönelik) İran’cı mıdır, CİA’cı mıdır... Bütün konuşmaları hal ve hareketleri provokasyon kokan bir milletvekili, gidiyor bizim Trabzon milletvekili arkadaşımızın ayağını ısırıyor.”
SOYA ÇEKMİŞ, HAİN KILIKLI
“Bir tane hain kılıklı, soy meselesidir. Nesebi soydan bahsetmiyorum. Fikri bir soydan bahsediyorum. Fikri soya ne kadar siz adamı kravatlı görseniz de içindeki o yüreğindeki, beynindeki o alçaklık, o puştluk soya çekiyor. Ve görüyorsun ve sinsi sinsi gidiyor. Orada hiç bir şeye müdahale etmeyen Ankara milletvekilimiz beklemediği görmediği, sinsice gidip yandan.”
ENGİN ALTAY’A HAKARET!
“Engin Altay. Kravatlı, normal bir şey zannediyorsunuz. CHP Grup Başkanvekili bu adam. Kocaeli milletvekili Akif Yılmaz kardeşimizi arkadan aynı Rus büyükelçisini vuran FETÖ’cü, CIA köpeği var ya. O FETÖ’cü, CIA köpeğinin Rus elçisinin arkasından vurması gibi o da aynı onun gibi arkadan saldırıyor.”
“Bu tarihi mücadeleyi sonuna kadar götüreceğiz. TBMM bombalanmış, beyaz adamın (ABD’yi kastediyor) köpekleri TBMM’yi bombaladılar. 80 milyon vatan evladını katletseler asla geçit vermeyeceğiz, buradan ilan ediyorum.”
“(İsmet İnönü’ye yönelik) ....Milli şefle führer mesajlaşıyorlar, sevişiyorlar, canım cicim muhebbetleri. O zaman führer gibi bıyık bırakmış. Bu ülkede ne kadar kötülük varsa anası da babası da CHP’dir.” (HABER MERKEZİ)
Evrensel'i Takip Et