Evrensel için yeni bir dönem
Reklamları Kapat
12 Şubat 2017 07:20
/
Güncelleme: 12:25

Gülben Ergen ve Berna Laçin'den İrfan Değirmenci'ye destek

Sanatçı Gülben Ergen ve Berna Laçin, referandumda 'Hayır' dediği için Kanal D'deki işine son verilen İrfan Değirmenci'ye destek açıklaması yaptı.

Gülben Ergen ve Berna Laçin'den İrfan Değirmenci'ye destek

Gülben Ergen ve Berna Laçin'den de İrfan Değirmenci'ye destek açıklaması geldi. İrfan Değirmenci'nin, Kanal D'deki işine referandumda 'Hayır' diyeceğini duyurduğu için son verilmişti.

Gülben Ergen Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Ekranda yıllardır samiyetinle, gülen yüzünle biriktirdiğin milyonlar seni bırakmaz... #İrfanDeğirmenci yolun aydınlık olsun" dedi. (HABER MERKEZİ)

Berna Laçin de Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Yazıklar olsun" dedi. Laçin şu mesajı paylaştı: "Demokrasi'nin "D"si kalmıştı o da @degirmencirfan'ın atılmasıyla gitti! Yazıklar olsun Türkiye! Memleketi şu halden kurtaramayan hepimize!"

Evrensel'i Takip Et