AKP’li Turan’a göre ‘Evet’ diyenler mağdur(!)
AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan: Hayır diyenlere itham varmış baskı varmış, hayır tam aksine evet diyenleri aşağılıyorlar.

İLGİLİ HABERLER

Hayır gözaltıları: Polis 'Hayır diyenler provokatördür' dedi

Kadıköy’de 'hayır' bildirisine polis saldırdı: 3 gözaltı

Hatay’daki gözaltılar anayasaya ‘hayır’ diyeceklere gözdağı

'Hayır' bildirisi dağıtanlara gözaltı
AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, Amasya'da Genişletilmiş 63'üncü İl Danışma Meclisi toplantısında konuştu. Başkanlık referandumuna ilişkin ‘Hayır’ bildirisi dağıtanlara dönük gözaltıları, sosyal medyada ‘Hayır’ çağrısı yapan kullanıcılara dönük hakaret ve tehditleri yok sayan AKP’li Turan, “Hani zaman zaman diyorlar ya; yok efendim ‘hayır diyenlere itham varmış baskı varmış, tam aksine ‘evet’ diyenleri aşağılıyorlar, evet diyenleri yağmalıyorlar” iddiasında bulundu.
“Derdimiz yüzde 50 almak değil, öyle bir şey yapalım ki ülkemize yan bakan vesayet odakları, dış güçler, terör örgütleri aldığımız oylardan sonra tabiri caizse afallasınlar ve bir daha kendi oyunlarını bir daha ülkeye yan bakma iddialarını gözden geçirsinler istiyoruz” diyen Turan, CHP'nin içerisinden de ‘Evet’ oyu kullanacaklar olduğunu savundu.
Turan, daha önce HDP’ye oy verenlere ilişkin ise, “Yanlışlıkla HDP'ye oy vermiş, kandırılmış, onların saz çaldığına inanmış bir çok Kürt kökenli seçmen kardeşimiz evet diyecek” ifadelerini kullandı. (DHA)
Evrensel'i Takip Et