1 Mart 2017 09:12
/
Güncelleme: 09:56

Hürriyet'te, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve hükümetin tepkisini çeken 'Karargah rahatsız' haberi sonrası gündeme gelen değişiklik gerçekleşti.

Hürriyet Genel Yayın Yönetmenliği görevine getirilen Fikret Bila ve görevi bırakan Sedat Ergin için bugün gazetenin Bağcılar'daki binasında devir-teslim töreni yapıldı.

Yaklaşık 2.5 yıl önce, Ağustos 2014'te getirildiği Hürriyet Genel Yayın Yönetmenliği görevinden alınan Sedat Ergin, halefi Fikret Bila'yı sabah saatlerinde yazı işleri ile tanıştırdı.

Törende Hürriyet Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı da yer aldı. (MEDYA SERVİSİ)

İHSAN ÇARALAN YAZDI: ‘KARARGÂH RAHATSIZ’ HABERİ ‘KİME’ YARIYOR?

FATİH POLAT: 'KARARGAH' HABERİ VE MEDYANIN HALİ

EVRENSEL'İNMANŞETİ

Kamu işçisi hedefte

Kamu işçisi hedefte

Ücretleri baskılayan Erdoğan-Şimşek programının yeni hedefi toplu sözleşme sürecine giren 600 bin kamu işçisi. Sendikal bürokrasi eliyle işçiden kaçırılan sözleşme taslağı, iktidar medyasına sızdırıldı. “Taleplerimizi karşılamıyor” diyen işçiler öfkeli. Ekonomide, iç ve dış politikada sıkışan Saray iktidarı, toplumu yönetebilmek için yasaklara, gözaltılara ve tutuklamalarla sarılıyor.

BİRİNCİSAYFA
SEFERSELVİ
'Heybeden’ her gün yeni bir soruşturma çıkıyor. Yargı sopasıyla topluma gözdağı verilmek isteniyor.

Evrensel'i Takip Et