3 Mart 2017 09:09

Bursaspor saldırısında 12 kişi mahkemeye çıkarıldı

Bursaspor kafilesi otobüsüne yapılan saldırıyla ilgili olarak ifade veren 12 kişi, çıkarıldıkları mahkemede serbest bırakıldı.

Orhangazi Cumhuriyet Savcılığı, İstanbul'da Kasımpaşa'ya 4-0 yenildikten sonra Bursa'ya dönen yeşil beyazlı futbolcuları taşıyan takım otobüsüne girerek ellerindeki bıçak ve sopalarla tartaklayıp döven Bursasporlu taraftarlarla ilgili soruşturmaya bugün de devam etti. Bursaspor'un olayla ilgili şikayetçi olması üzerine başlatılan soruşturma sonucu olay sırasında kavşakta oldukları belirlenen 12 taraftar daha avukatları ile birlikte Orhangazi Adliyesi'nde ifade verdi. 

Sabah saatlerinde Orhangazi Adliyesine gelen 12 taraftar, savcıya verdikleri ifadenin ardından mahkemeye sevkedildi. Mahkeme, ifadesi alınan 12 taraftarın da serbest bırakılmasına karar verdi.

Olayla ilgili olarak daha önce 6 kişi gözaltına alınmış, ifadelerinin alınmasının ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. (SPOR SERVİSİ)

EVRENSEL'İNMANŞETİ

İşçiye, düşman hukuku

İşçiye, düşman hukuku

Patronların yüzde 30 zam dayatmasına karşı yayılan grevleri engellemek için adeta düşman hukuku uygulanıyor: Besleme basın devreye sokuldu, valilik eylemleri yasakladı, e-devletten sendika üyeliği engellendi, işçilerin önüne polis-jandarma barikatı çekildi, gözaltılarla gözdağı verildi… Hiçbirinden sonuç alınamayınca ‘suç icadı’yla BİRTEK-SEN Başkanı Mehmet Türkmen tutuklandı.

BİRİNCİSAYFA
SEFERSELVİ
16 Şubat 2025 - Sefer Selvi

Evrensel'i Takip Et