21 Haziran 2012 09:44

Mahallede baz istasyonunu istemiyorlar

Elazığ İzzet Paşa Mahallesi Şehit Polis Abdurrahman Gülnar Sokak’ta iki bina arasında bulunan boş araziye Turkcell’in yaptığı baz istasyonuna mahalle sakinleri tepki gösterdi.  Mahalle sakinleri haberleri olmadan kurulan baz istasyonun kaldırılmasını istiyor.Mahalle sakinlerinden ve Elazığ Teknikerler Birliği Başkanı Leyla Aydın, kurulan baz i

Mahallede baz istasyonunu istemiyorlar
Paylaş
Yekdal Demir / Ümit Örk

Mahalle sakinlerinden ve Elazığ Teknikerler Birliği Başkanı Leyla Aydın, kurulan baz istasyonu için Sağlık Bakanlığının izninin olduğu ve hiçbir yan etkisinin olmadığı kendilerine  söylendiğini belirtti. “Eğer hiçbir yan etkisi yoksa kendi bahçelerine kursunlar da örnek olsunlar” diyen Aydın, baz istasyonunun tehlikelerini bildiklerini belirterek, yetkililerin bir an önce gerekeni yapmasını istedi.

İMZA KAMPANYASI

“Mahallemizde kalp hastası olan insanlar, çocuklar var bu istasyonun kurulması halkın sağlığına zararlıdır” diyen Özgür Erükçü, istasyonu yapanların rant peşinde olduklarını ve halkın sağlığını hiçe saydıklarını söyledi. Ardından imza kampanyası başlattıklarını söyleyen Erükçü  bunun için yapılması gereken bütün hukuki işlemleri yapacaklarını belirtti.  

Konuyla ilgili valilik, belediye, çevre sağlığı ve halk sağlığının da aralarında olduğu pek çok kurumu da aradıklarını anlatan Kemal Tuncer yetkililerin topu birbirlerine attığını söyledi. Sağlıklarının tehlikede olduğunu belirten Tahire Göktürk de nereye gitmemiz gerekiyorsa oraya gideceğiz baz istasyonunu kurdurmayacağız” dedi. (ElazığEVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Rus şirketine altyapı mı hazırlanıyor?

SONRAKİ HABER

CIA ajanları, Türkiye’de muhaliflere silah veriyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa