26 Nisan 2017 05:48

Aydınlık Yazarı Önkibar: Yeni Gezi'ye hayır

Aydınlık gazetesi, referandum sonucunun şaibeli olduğunu belirterek hakkını arayan yurttaşları hedefe koymayı sürdürüyor.

Aydınlık Yazarı Sabahattin Önkibar, bugünkü yazısında referanduma tepki eylemleriyle yeni "Gezi direnişleri tertiplenmek" istendiğini söyleyerek bunun Türkiye'yi iç savaşa taşıyacağını öne sürdü.

Önkibar'ın yazısında ilgili bölüm şöyle:

"Doğrudur referandum kirli ve YSK’nın tutumu endişe vericidir. Ancak buna karşı çıkmanın yolu yeni Gezi direnişlerini tertiplemek olmamalıdır. Öyle, çünkü  böyle bir teşebbüs abartısız Türkiye’yi iç savaşa taşır. Sadece FETÖ’cü casuslar değil, bütün terör örgütleri ile yabancı istihbarat  örgütleri devreye girer ve olmadık sabotajlar yapılır. Etnik, inanç ve mezhep ekseninde ajitasyonlar yapılıp toplum karşı cepheleştirmelerle  patlatılmaya çalışılır. Hülasa yeni Gezi’ye de sokağın çare yapılmasına da Türkiye’nin bekası adına hayır diyoruz. " (MEDYA SERVİSİ)

EVRENSEL'İNMANŞETİ

Peşkeşe ‘dur’ de!

Peşkeşe ‘dur’ de!

Çayırhan Termik Santralinin özelleştirilmesi için alınan ve genelde mal değerinin yüzde 10 düzeyinde belirlenen geçici teminat bedeli 250 milyon TL oldu. Bu bedel madenin sadece 3.5 günlük kazancına denk geliyor. Satışa karşı direnişi sürdüren madenciler, ‘Yağmayı durduralım’ çağrısı yaptı.

BİRİNCİSAYFA
SEFERSELVİ
DİSK-AR’ın araştırmasına göre sadece iki aylık enflasyon nedeniyle işçilerin, memurların ve emeklilerin cebinden en az 101 milyar lira çalındı.

Evrensel'i Takip Et