16 Haziran 2017 09:52
/
Güncelleme: 10:22

Adalet Bakanı Bozdağ: Kılıçdaroğlu suç işliyor

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanması sonrası partinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaptığı eleştirileri değerlendirdi.

Bozdağ, Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları için "...Yargıya ve yargı mensuplarına yönelik eleştiri sınırlarını aşan, tahkir, tezyif ve tahrik içeren açıklamaları endişe vericidir. Yargılama süreci devam ederken, bu süreci hukuka aykırı olarak etkileyecek biçimde açıklamalar yapmak, yargı mensuplarını hedef göstermek, tahkir ve tehdit etmek açıkça suçtur." dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Berberoğlu'nun tutuklanması sonrası Ankara'dan İstanbul'a 'Adalet Yürüyüşü' başlatmıştı. (HABER MERKEZİ)

EVRENSEL'İNMANŞETİ

Yasak çuvala sığmıyor

Yasak çuvala sığmıyor

KAMUAR’ın hesaplamalarına göre son bir yılda meyve fiyatları yüzde 154.5, sebze fiyatları yüzde 116.5, gıda fiyatları ortalama yüzde 70 arttı. Hane halkının bir yıl sonrası için enflasyon beklentisi yüzde 59’u, işçilerinki ise yüzde 62’yi aştı. Emekçiler için bıçak kemikte! Yasak, tutuklama, işten atma tehdidi işçilerin harekete geçmesini durduramıyor.

Has Çuval 37 ülkeye ihracat yapıyor.

İstanbul Sanayi Odası nın ikinci en büyük 500 listesinde.

Has Çuval'ın iki fabrikasında 600 işçi fiili greve katıldı

BİRİNCİSAYFA
SEFERSELVİ
Erdoğan: Dünya bir imtihan yeridir, ekonomik zorluklar gelip geçer.

Evrensel'i Takip Et