22 Eylül 2017 12:44
/
Güncelleme: 11:56

Miss Turkey 2017 organizasyonu yetkilileri, Miss Turkey World güzeli seçilen Itır Esen’in tacını geri aldı.

DHA'nın haberine göre Esen’in tacının, sosyal medya paylaşımları arasında görülen bir '15 Temmuz' tweet’i nedeniyle alındığı açıklandı.

1999 doğumlu Itır Esen'e ait olduğu belirtilen söz konusu tweet sosyal medyada yaygınlaştıktan sonra organizasyon yetkililerine çağrılar yapılmıştı.

Itır Esen, seslendirme sanatçısı Hayri Esen'in torunu ve İstanbul Üniversitesi, H.A.Yücel Eğitim Fak. İngilizce öğretmenliği 1. sınıf öğrencisi. (HABER MERKEZİ)

EVRENSEL'İNMANŞETİ

‘Onaylamadığımız taslağı masaya koymayın’

‘Onaylamadığımız taslağı masaya koymayın’

Toplu sözleşme sürecinde olan kamu işçilerinin, Türk-İş ve Hak-İş yöneticilerinin üzerinde anlaştığı sözleşme taslağının kendilerinden gizlenmesine tepkisi büyüyor. Bu hafta hükümete sunulması beklenen taslağın onayları alınmadan masaya konmamasını isteyen işçiler, “Biz mücadele etmezsek sözleşmenin sonu belli” diyor.

72 bin 88 TL: Türk-İş’in yoksulluk sınırı

30 bin TL: Kamuda ortalama ücret

58 bin 200 TL: Türk-İş ve Hak-İş’in istediği zamlı ücret

BİRİNCİSAYFA
SEFERSELVİ
Erdoğan: Dünya bir imtihan yeridir, ekonomik zorluklar gelip geçer.

Evrensel'i Takip Et