22 Ocak 2018 06:31

Antalya ve Osmaniye'de iş cinayetleri: 2 ölü 1 yaralı

Antalya ve Osmaniye'de yaşanan iş cinayetlerinde 2 işçi yaşamını yitirdi, 1 işçi de yaralandı.

Paylaş

Aantalya ve Osmaniye'de gerçekleşen iş cinayetlerinde 1'i Suriyeli mülşteci olmak üzere 2 işçi yaşamını yitirdi. 1 Suriyeli işçi de yaralandı. 

Antalya'nın Serik ilçesinde bir inşaatta çalışırken taşıdıkları demirin elektrik teline temas etmesi sonucu akıma kapılan 25 yaşındaki Suriyeli Ahmud eEl Hamdo yaşamını yitirirken, 1 işçi de yaralandı.

Olay, dün saat 17.00 sıralarında Kökez Mahallesi 3038 Sokak'taki inşaatta meydana geldi. İnşaatta çalışan Suriyeli 2 işçinin taşıdıkları demir, elektrik teline temas etti. Akıma kapılan Ahmud eEl Hamdo ile Beşer eEl Nahar ağır yaralandı.

Olayı görenlerin ihbarı üzerine gelen sağlık ekipleri Ahmud eEl Hamdo'nun yaşamını yitirdiğini belirledi. Ahmud eEl Hamdo'nun cenazesi yapılan incelemenin ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Beşer eEl Nahar ise ağır yaralı halde Serik Devlet Hastanesi'ne, oradan da Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Polis inşaat sahibiyle yüklenici firma temsilcisini gözaltına aldı.

İŞ MAKİNELERİNİN ARASINDA KALAN İŞÇİ ÖLDÜ

Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB), iş makinelerinin arasında sıkışarak ağır yaralanan 30 yaşındaki işçi Deniz Mağaralı, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Olay, Toprakkale ilçesi Tüysüz beldesindeki demir- çelik fabrikasının çelikhane bölümünde meydana geldi. Makine bakımcı olarak çalışan Deniz Mağaralı, arıza giderme sırasında 'polip' olarak bilinen kepçenin bacağı ile diğer iş makinesinin arasında sıkıştı. Ağır yaralan ve çağrılan ambulansla Osmaniye Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Mağaralı, kurtarılamadı.

Deniz Mağaralı'nın cenazesi ise Hatay'ın Dörtyol ilçesinde toprağa verildi. (Antalya-Osmaniye/DHA)

 

 

 

ÖNCEKİ HABER

İzmir Valiliğinden Afrin eylemlerine yasak

SONRAKİ HABER

Yazar Aziz Tunç’un evine Afrin paylaşımları baskını

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa