6 Mart 2018 11:44
/
Güncelleme: 11:45

Van'da 10 kişi gözaltına alındı

Van'da 7 kişi gözaltına alınırken, 32 kişinin ise arandığı belirtildi. Gözaltına alınan üç kişi ise Gürpınar Jandarma Karakolu'na götürüldü.

Van'da 10 kişi gözaltına alındı

Van'ın Başkale ilçesinde birçok mahallede yapılan ev baskınlarında 7 kişi gözaltına alınırken, 32 kişi hakkında ise "Örgüte yardım ve yataklık" suçlamasıyla yakalama kararı olduğu belirtildi. Gözaltına alınan M. Emin Arslan, Levent Yağızer, Yusuf Can ve ismi öğrenilemeyen 4 kişi İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Emniyet ifadelerinden sonra savcılığa çıkarılmaları bekleniyor.

VAN MERKEZDE DE 3 GÖZALTI

Van merkezde de sabah saatlerinde yapılan ev baskınlarda 3 kişi gözaltına alındı. Alınan bilgilere göre; Oktay Güven, Fettah Elmas ve Fırat Sarısaç adlı yurttaşlar gözaltına alınarak Gürpınar Jandarma Karakolu’na götürüldü. Gözaltına alınanların gözaltı gerekçesi ise öğrenilemedi. (Van/MA)

EVRENSEL'İNMANŞETİ

101 milyarlık gasp

101 milyarlık gasp

Enflasyonla mücadele adı altında uygulanan Erdoğan-Şimşek programı, enflasyonu düşürmüyor ama ücret ve maaşları acımasızca ezmeye devam ediyor. DİSK-AR’ın araştırmasına göre sadece iki aylık enflasyon nedeniyle işçilerin, memurların ve emeklilerin cebinden en az 101 milyar lira çalındı. “Enflasyonun nedeni ücret zamları” yalanının foyası da açığa çıktı.

BİRİNCİSAYFA
SEFERSELVİ
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek imzasıyla taşıt alım satımı hariç ülkedeki tüm alım satım işlemlerinde dövizle ödemenin önü açıldı.

Evrensel'i Takip Et