23 Nisan 2018 15:56
/
Güncelleme: 15:00

İYİ Parti: Her durumda adayımız Akşener

İYİ Parti Genel Başkanlığı, Cumhurbaşkanlığı adaylığı ve seçim ittifakı konularında gerçekleştirdiği açıklamasında, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in her durumda aday olacağını ifade etti. 

İYİ Parti Genel Başkanlığı, Cumhurbaşkanlığı adaylığı ve seçim ittifakı konularında açıklamada bulundu. Açıklamada, 25 Ekim 2017’de kurulan ve halkın büyük teveccühü iile karşılanan İYİ Parti’nin uzun süredir idari tuzaklar ve yargı tuzaklarıyla mücadele ettiği ifade edildi. Bugün medyada ve çeşitli kesimlerde içerisinde İYİ Parti’nin de yer aldığı senaryoların döndüğü belirtilen açıklamada, “Biz bu konudaki duruşumuzu 1 Nisan 2018 tarihinde net ve hiçbir kuşkuya yer bırakmaksızın açıkladık” denildi. Açıklamada, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in her durumda Cumhurbaşkanı adayı olacağı ifade edilerek “Bu yol nereye kadar giderse oraya kadar gitmekte kararlıyız” denildi. (Ankara/EVRENSEL) 

EVRENSEL'İNMANŞETİ

Tutuklu Sendikacı Mehmet Türkmen cezaevinden işçilere seslendi: Bu koşullar fabrikalardaki kölelik koşullarından daha kötü değil

Tutuklu Sendikacı Mehmet Türkmen cezaevinden işçilere seslendi: Bu koşullar fabrikalardaki kölelik koşullarından daha kötü değil

Antep’te patronların yüzde 30 zam dayatmasına karşı binlerce işçinin katıldığı grevlere öncülük ettiği için tutuklanan BİRTEK-SEN Genel Başkanı Mehmet Türkmen Evrensel’e konuştu: “Tutuklanmam patronların kurduğu kölelik düzenine itiraz etmeyin mesajıdır. Vereceğimiz yanıt bizleri köleliğe mahkum etmek isteyenlere inat, BİRTEK-SEN çatısı altında birleşmektir.”

BİRİNCİSAYFA
SEFERSELVİ
21 Şubat 2025 - Sefer Selvi

Evrensel'i Takip Et