5 Aralık 2018 05:50

Kilis'te, 6 ay süreli işe bin 300 kişi alınacağı duyuruldu. Bir günde yüzlerce kişi iş başvurusu için Türkiye İş Kurumu'nca (İŞKUR) önüne gitti. Başvuruda yaşanan yoğunluk nedeniyle, işe alımların kura çekimiyle belirleneceği söylendi.

Fotoğraf: DHA

Kamu kurumlarında 6 ay süreyle istihdam edilmek üzere bin 300 işçi alınacağı duyuruldu. Müracaatların başlamasıyla yüzlerce kişi, geceden ve sabahın ilk saatlerinden itibaren İŞKUR İl Müdürlüğü önüne geldi. İŞKUR önünde uzun kuyruk oluştu.

Fotoğraf: DHA

Başvuruların 8 Aralık'a kadar devam edeceği ve işe alınacak kişilerin noter huzurunda yapılacak kura çekimiyle belirleneceği kaydedildi. (Kilis/DHA)

Fotoğraf: DHA

BİRİNCİSAYFA
SEFERSELVİ
Erdoğan-Şimşek programıyla Türkiye, yüksek faiz cennetinin yanı sıra uluslararası tekellere eğitimli ve ucuz işçi pazarı haline getirilecek.

Evrensel'i Takip Et