25 Aralık 2018 04:45
/
Güncelleme: 06:38

İstanbul’da ‘FETÖ’ operasyonunda 30 kişi hakkında gözaltı kararı

‘FETÖ’ye yönelik yapıldığı belirtilen operasyonda 24’ü doktor 30 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

İstanbul’da ‘FETÖ’ operasyonunda 30 kişi hakkında gözaltı kararı

Fotoğraf: Olcay Düzgün/DHA

İstanbul'da, ‘FETÖ’nün kapatılan Gülhane Askeri Tıp Akademisi'ndeki (GATA) gizli yapılanmasına ilişkin 24’ü doktor olmak üzere 30 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, 'FETÖ'nün, kapatılan GATA'daki yapılanmasına ilişkin 24'ü askeri doktor 30 kişi  hakkında gözaltı kararı verildi. Şüphelilerin yakalanması için İstanbul merkezli 5 ilde operasyon başlatıldı.

Gözaltına alınan doktorların, özel hastanelerde firari olan örgüt üyelerini, kayıt yaptırmadan tedavi ettikleri, firari kadın örgüt üyelerin doğumlarını da kayıt yaptırmadan gerçekleştirdikleri iddia edildi. (DHA)

EVRENSEL'İNMANŞETİ

Tüm memleket parsel parsel

Tüm memleket parsel parsel

Ülkenin başkentindeki Çayırhan Madeni ve Termik Santrali, dün haraç mezat satıldı. Maden sahaları, termik santral ve neredeyse Nallıhan’ın tamamı büyüklüğünde bir toprak, santralin tek yıllık geliri olan 20 milyar TL’ye gitti. Aynı gün Resmi Gazete’de Erdoğan imzasıyla 300 bin metrekareden fazla kamu arazisi bedelsiz olarak sermayeye tahsis edildi.

BİRİNCİSAYFA
SEFERSELVİ
Sefer Selvi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü çizdi

Evrensel'i Takip Et