18 Ocak 2019 04:22

Başakşehir'de yangın: Evi olmayan, iş yerinde kalan Sait Korucu öldü

Başakşehir’de Dolapdere Sanayi Sitesi’nde bir iş yerinde çıkan yangında bir kişi yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre, Ziya Gökalp Mahallesi İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’ndeki Dolapdere Sanayi Sitesi’nde torna işleri yapan bir iş yerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Durumu fark eden vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti. İş yerinde yoğun dumanın içinde kalan evsiz ve iş yerinde çalışıp, kalan Sait Korucu, itfaiye ekiplerince içerden battaniye ile çıkarılıp sağlık ekiplerine teslim edildi.

Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Korucu’nun hayatını kaybettiğini belirledi.

Korucu’nun cesedi morga kaldırıldı.

Yangının çıkış nedeni araştırılıyor. (AA)

Fotoğraf: İlyas Kaçar/AA

EVRENSEL'İNMANŞETİ

101 milyarlık gasp

101 milyarlık gasp

Enflasyonla mücadele adı altında uygulanan Erdoğan-Şimşek programı, enflasyonu düşürmüyor ama ücret ve maaşları acımasızca ezmeye devam ediyor. DİSK-AR’ın araştırmasına göre sadece iki aylık enflasyon nedeniyle işçilerin, memurların ve emeklilerin cebinden en az 101 milyar lira çalındı. “Enflasyonun nedeni ücret zamları” yalanının foyası da açığa çıktı.

BİRİNCİSAYFA
SEFERSELVİ
DİSK-AR’ın araştırmasına göre sadece iki aylık enflasyon nedeniyle işçilerin, memurların ve emeklilerin cebinden en az 101 milyar lira çalındı.

Evrensel'i Takip Et