25 Ocak 2019 14:26

Nihat Hatipoğlu: Hepinizle mahşerde karşılaşacağım

Erdoğan tarafından rektör atanan Nihat Hatipoğlu eleştirilere yanıt verdi: Hepinizle mahşerde karşılaşacağım. Merak etmeyin, hakkımı helal edeceğim.

Ekran görüntüsü: Nihat Hatipoğlu - atv/YouTube

Paylaş

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörlüğü'ne atanan Nihat Hatipoğlu, kendisine yönelik eleştirilere Twitter'dan yanıt verdi.

Sabah gazetesi yazarı, televizyon programcısı ve ilahiyatçı Hatipoğlu, paylaşımında “Yıllardır aleyhime yazanlar, saldıranlar, hakaret edenler, iftira atıp yalan haberleri yayanlar. Hepinizle mahşerde karşılaşacağım. Merak etmeyin, hepinize hakkımı helal edeceğim. Peygamberimin, kin ve nefreti yasakladığını duyduğumdan bu yana O’nun huzurunda hak aramaktan vazgeçtim” ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Medyatik ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörlüğü'ne atanmıştı. Atama kararı tepki çekmiş ve sosyal medyada gündem olmuştu.

Hatipoğlu son olarak Sabah gazetesine verdiği röportajda sosyal medyadaki 'like'ların da (beğeni) ahirette hesabının sorulacağını söylemiş ve  "DM'den yürüme çok çirkin bir hareket" ifadelerini kullanmıştı. Hatipoğlu'nun bu sözleri de sosyal medyada tartışılmıştı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Diyarbakır HDP adayı Mızraklı: Ders çıkarmanın erdemi ile yürüyeceğiz

SONRAKİ HABER

AKP'nin Seyhan İlçe Belediye Başkan adayı Fikret Yeni bıçaklandı 

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa