30 Ocak 2019 10:50
/
Güncelleme: 31 Ocak 2019 12:17

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final ve yarı final kuraları çekildi

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek ve yarı final kuraları çekildi.

Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesislerinde gerçekleştirilen kura çekiminde Galatasaray, Göztepe, Kasımpaşa ve Trabzonspor, seribaşı olarak yer aldı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final ilk maçları 5, 6 ve 7 Şubat, rövanş maçları ise 26, 27 ve 28 Şubat'ta oynanacak. Yarı final ilk karşılaşmaları 2, 3 veya 4 Nisan'da, rövanş maçları ise 23, 24 veya 25 Nisan'da yapılacak. Kupanın final maçı 16 Mayıs'ta Sivas'ta oynanacak.

ÇEYREK FİNAL

  • Trabzonspor - Ümraniyespor (İlk maç 5 Şubat Salı günü saat 20:30'da)
  • Evkur Yeni Malatyaspor - Göztepe (İlk maç 6 Şubat Çarşamba günü saat 18:30'da)
  • Galatasaray - Hatayspor (İlk maç 6 Şubat Çarşamba günü saat 20:30'da)
  • Akhisarspor - Kasımpaşa (İlk maç 7 Şubat Perşembe günü saat 20:30'da)

YARI FİNAL

  • Trabzonspor - Ümraniyespor / Akhisarspor - Kasımpaşa
  • Galatasaray - Hatayspor / Evkur Yeni Malatyaspor - Göztepe

Ziraat Türkiye Kupası 2018-2019 dönemi çeyrek final ve yarı final programı (Görsel tff.org.tr'den alınmıştır)

(SPOR SERVİSİ)

EVRENSEL'İNMANŞETİ

101 milyarlık gasp

101 milyarlık gasp

Enflasyonla mücadele adı altında uygulanan Erdoğan-Şimşek programı, enflasyonu düşürmüyor ama ücret ve maaşları acımasızca ezmeye devam ediyor. DİSK-AR’ın araştırmasına göre sadece iki aylık enflasyon nedeniyle işçilerin, memurların ve emeklilerin cebinden en az 101 milyar lira çalındı. “Enflasyonun nedeni ücret zamları” yalanının foyası da açığa çıktı.

BİRİNCİSAYFA
SEFERSELVİ
DİSK-AR’ın araştırmasına göre sadece iki aylık enflasyon nedeniyle işçilerin, memurların ve emeklilerin cebinden en az 101 milyar lira çalındı.

Evrensel'i Takip Et