18 Şubat 2019 10:57
/
Güncelleme: 19 Şubat 2019 05:04

Emek Partisi (EMEP) MYK Üyesi İskender Bayhan'la partilerin seçim beyannamelerini konuştuk. Bayhan'ın değerlendirmelerinde öne çıkan bazı bölümler:

"AKP’nin seçim beyannamesinde vaatler var ama bu vaatlerin nasıl yerine getirileceği konusunda bir söz ve dert yok. Ayakları havada vaatler olarak kalıyor.

AKP beyannamesinde ‘ucuz elde edilebilir’ kavramı bile yok. AKP kapitalizmi eleştiriyormuş gibi görünüp, ona dört elle sarılan bir yerel seçim programı hazırlamış.

AKP bildirgesinde de CHP bildirgesinde de şeffaflık, denetenebilirlik, takipedilebilirlik, görülebilirlik kavramları var. Ama bunların nasıl olacağı belli değil." (EVRENSEL WEB TV)

EVRENSEL'İNMANŞETİ

Bütün toplum heybede

Bütün toplum heybede

Emekçileri bastırmak için grevler yasaklandı. “İç cepheyi tahkim” denilerek her kesimden siyasetçi, gazeteci ve aydına yönelik sabah operasyonları, tutuklamalar ve akılalmaz gerekçelerle açılan davalar sürüyor.

BİRİNCİSAYFA
SEFERSELVİ
BİRTEK-SEN Genel Başkanı Mehmet Türkmen sendikacılık yaptığı için tutuklandı.

Evrensel'i Takip Et