1 Mart 2019 10:05
/
Güncelleme: 12:29

Cumhuriyet Halk Partisinin (CHP) Bodrum adayının Ahmet Aras olduğu duyuruldu.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde CHP'de önce mevcut başkan Mehmet Kocadon’un adı geçmiş ancak Kocadon, Parti Meclisinde onay alamamıştı.

Bunun üzerine Yalıkavak'ın Eski Belediye Başkanı Mustafa Saruhan aday gösterildi. Saruhan’ın adaylığı da İl Seçim Kuruluna yapılan itirazla engellendi.

Sözcü'den Saygı Öztürk'ün haberine göre Belediye Meclis Üyeliği için başvuran Ahmet Aras'ın başkan adayı olarak gösterilmesi kararlaştırıldı. Emekli Yarbay olan Aras'la birlikte adaylık için ismi geçen diğer isim İş İnsanı Refik Ülgen'di.

BODRUM'DA ÖNCEKİ SEÇİMLERDE NE OLMUŞTU?

CHP, Bodrum'da 2014 seçimlerini yüzde 50,8 oyla kazanmıştı. 2009'da ise Demokrat Parti 45,40 oy toplayarak yüzde 44,60 oyda kalan CHP'yi geçmişti. (HABER MERKEZİ)

EVRENSEL'İNMANŞETİ

İşçiye, düşman hukuku

İşçiye, düşman hukuku

Patronların yüzde 30 zam dayatmasına karşı yayılan grevleri engellemek için adeta düşman hukuku uygulanıyor: Besleme basın devreye sokuldu, valilik eylemleri yasakladı, e-devletten sendika üyeliği engellendi, işçilerin önüne polis-jandarma barikatı çekildi, gözaltılarla gözdağı verildi… Hiçbirinden sonuç alınamayınca ‘suç icadı’yla BİRTEK-SEN Başkanı Mehmet Türkmen tutuklandı.

BİRİNCİSAYFA
SEFERSELVİ
Adalet bakanı, "Kimileri ‘Bize soruşturma açın’ dercesine ortalıkta dolaşıyor" demişti. BİRTEK-SEN genel başkanının tutuklanmasından sonra siyasetçiler, gazeteciler ve sanatçılar şafak operasyonu ile gözaltına alındı

Evrensel'i Takip Et