25 Nisan 2019 17:50

Dilovası’nda iş kazası: Forktliftin altında kalan işçi yaralandı

Kocaeli Dilovası’nda forktlifin altında kalan işçi yaralandı. Vücudunda kırıklar bulunan işçinin tedavisi sürüyor.

Dilovası’nda iş kazası: Forktliftin altında kalan işçi yaralandı

Kocaeli Dilovası’nda forktlifin altında kalan işçi yaralandı

Fotoğraf: DHA

Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde, geri dönüşüm fabrikasında çalışan işçi Tolga A., kullandığı forkliftin devrilmesi sonucu altında kalarak yaralandı.

Dilovası Tavşanlı köyü Beyçayırı mevkiinde bulunan geri dönüşüm fabrikasında iş kazası meydana geldi.

Tolga A. yönetimindeki forklift, yokuş aşağı inerken devrilen iş makinesinin altında kaldı. İhbarla olay yerine gelen itfaiye ekipleri, Tolga A.’yı forkliftin altından çıkardı.

Sağlık ekipleri yaralanan işçiyi Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

Vücudunda kırıklar bulunan Tolga A. tedaviye alındı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (Kocaeli/DHA)

EVRENSEL'İNMANŞETİ

Yasak çuvala sığmıyor

Yasak çuvala sığmıyor

KAMUAR’ın hesaplamalarına göre son bir yılda meyve fiyatları yüzde 154.5, sebze fiyatları yüzde 116.5, gıda fiyatları ortalama yüzde 70 arttı. Hane halkının bir yıl sonrası için enflasyon beklentisi yüzde 59’u, işçilerinki ise yüzde 62’yi aştı. Emekçiler için bıçak kemikte! Yasak, tutuklama, işten atma tehdidi işçilerin harekete geçmesini durduramıyor.

Has Çuval 37 ülkeye ihracat yapıyor.

İstanbul Sanayi Odası nın ikinci en büyük 500 listesinde.

Has Çuval'ın iki fabrikasında 600 işçi fiili greve katıldı

BİRİNCİSAYFA
SEFERSELVİ
Erdoğan: Dünya bir imtihan yeridir, ekonomik zorluklar gelip geçer.

Evrensel'i Takip Et