22 Mayıs 2019 10:26
/
Güncelleme: 14:58

SES eşini öldüren katil Mesut Issı'yı disiplin kuruluna sevk etti

SES Diyarbakır Şubesi, boşanma aşamasındaki eşi Müzeyyen Boylu'yu öldüren Dr. Mesut Issı'yı ihraç edilmesi talebiyle disiplin kuruluna sevk etti.

SES eşini öldüren katil Mesut Issı'yı disiplin kuruluna sevk etti

Fotoğraf: Evrensel

Eşini katleden ve tutuklanan Doktor Mesut Issı, üyesi olduğu Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) tarafından kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edildi.

SES Diyarbakır Şubesi, 19 Mayıs'ta kendisinden boşanmak isteyen eşi Müzeyyen Boylu'yu katleden ve çıkarıldığı mahkemede tutuklanan üyesi Doktor Mesut Issı'yı, ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk etti. Kadına yönelik şiddet gerekçesiyle kurula sevk edilen Issı'nın durumu Merkez Temsilciler Kurulunda görüşülecek.

Sendikanın önümüzdeki günlerde Issı hakkında açıklama yapması bekleniyor. (Diyarbakır/MA)

EVRENSEL'İNMANŞETİ

İktidarın mengenesi öfkeyi durduramıyor

İktidarın mengenesi öfkeyi durduramıyor

Antep’te polis, mahkeme kararını tanımadı, ekmek mücadelesi veren işçilere müdahale etti. İşçi, siyasetçi, öğrenci, muhalif belediye, basın… Herkes mengenede! Cezaevinde olanların sayısı cezaevi kapasitesini 90 bin aştı. Buna rağmen hükümet daha çok insanı daha uzun süre cezaevinde tutacak yargı paketi hazırladı. Yine de tepki cezalandırılarak durdurulamıyor!

90 bin fazla: 301 bin 397 kapasiteli cezaevinde 392 bin 456 kişi kalıyor.

32 adet: 11 cezaevi yapımı sürüyor, 21 yeni cezaevi projesi hazır.

Yüzde 700: 2002’de 49 bin 512 olan mahpus sayısı yüzde 700 arttı.

BİRİNCİSAYFA
SEFERSELVİ
2 Mart 2025 - Sefer Selvi

Evrensel'i Takip Et