Kuşadası Belediye Başkanı Günel'den Gökçek ve A Haber'in yalan haberine tepki
Melih Gökçek'in "Kuşadası'nda lağım suyu denize akıyor" paylaşımına Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'den yanıt: Damlacık Deresi, DSİ'nin yetkisi ve sorumluluğu altında

Kolaj: Twitter, DHA | Evrensel
Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in iktidar medyası A Haber’in "Kuşadası'nda lağım suyu denize akıyor" diyerek servis ettiği haberi “CHP Belediyesi demek örnek belediye demek. Ver oyunu CHP’ye oyunla rezil ol” paylaşımına Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel tepki gösterdi.
Kuşadası’nda MHP İlçe Başkanı Mustafa Bayraktar’la röportaj yapan AHaber, "Kuşadası'nda lağım suyu denize akıyor" başlıklı haberinde derenin Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğunda olduğunu ve fosseptiğin bu noktadan deşarj edildiğini ortaya attı. Melih Gökçek de A Haberin haberini “CHP Belediyesi demek örnek belediye demek. Ver oyunu CHP’ye oyunla rezil ol” diyerek paylaştı. AHaber’in iddialarının gerçeği yansıtmadığı Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'in tweeti ile açığa çıkmış oldu.
"SORUMLULUK DSİ'DE"
Twitter hesabından Gökçek’e tepki gösteren Günel, “Melih Bey, sıkıntıya sebep olan Damlacık Deresi, DSİ'nin yetkisi ve sorumluluğu altındadır. Hükümet bu sorunun çözümü için hiçbir çalışma gerçekleştirmemiştir. A Haber’den Kuşadası’nı izleyeceğinize, evinizdeki kameralardan Ankara’nın sellerini izleseydiniz keşke” dedi.
11 Temmuz 2019
(HABER MERKEZİ)
Evrensel'i Takip Et