22 Ekim 2019 13:15
Son Güncellenme Tarihi: 22 Ekim 2019 13:58

Kayseri'de işçileri taşıyan midibüs devrildi: 20 yaralı

Kayseri'de işçileri taşıyan midibüs devrildi. Kazada 20 kişi yaralandı. Ordu'da ise elektrik trafosunda akıma kapılan bir işçi ağır yaralandı.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Kayseri'de işçileri taşıyan midibüsün kontrolden çıkarak devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 20 kişi yaralandı. Ordu'da ise duvarını boyadığı elektrik trafosunda akıma kapılan işçi Engin Kabacı ağır yaralandı.

Kaza, saat 16.00 sıralarında Organize Sanayi Bölgesi Dağ Yolu'nda meydana geldi. Mobilya fabrikasında çalışan işçileri taşıyan Habip Atakan yönetimindeki 38 P 0523 midibüs, sürücüsünün kontrolünden çıkarak şarampole devrildi. Kazada ilk belirlemelere göre 20 kişi yaralandı. Araçtan çıkarılan yaralılara ilk müdahale kaza yerinde yapıldı. Sağlık ekipleri, daha sonra yaralıları ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırdı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

AKIMA KAPILAN İŞÇİ AĞIR YARALANDI

Ordu'da duvarını boyadığı elektrik trafosunda akıma kapılan 26 yaşındaki işçi Engin Kabacı ağır yaralandı.

Saat 15.30 sıralarında Karşıyaka Mahallesi Kuğu Kent Caddesi'nde Engin Kabacı, duvarlarını boyadığı trafoda akıma kapıldı. Ağır yaralanan Kabacı, ihbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Ordu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kabacı, daha sonra sevk edildiği Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Ünitesi'nde tedaviye alındı.

Vücudunda yanıklar oluşan Kabacı'nın hayati tehlikesi bulunduğu belirtildi.

Olayın ardından, bölgeye gelen elektrik dağıtım şirketi ekipleri, trafo ve çevresinde önlem aldı. Polisin soruşturması sürüyor. (İŞÇİ-SENDİKA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Emek Partisi, metal işçilerine rap ile çağrıda bulundu: Haykır artık susma!

SONRAKİ HABER

Cahit Talas Sosyal Politika Ödülü, Suriyeli çocuklarla ilgili teze verilecek

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa