27 Kasım 2019 09:08

Rabia Naz komisyonu tanıkları dinlemek üzere toplandı

Rabia Naz Vatan başta olmak üzere şüpheli çocuk ölümlerinin araştırılması ve bu konuda alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi amacıyla kurulan Meclis Araştırma Komisyonu toplandı.

AA'nın haberine göre, Giresun'dan gelen tanıkların dinleneceği toplantıda kısa bir konuşma yapan Komisyon Başkanı, AKP Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, şimdiye kadar 23 kişiyi dinlediklerini belirterek "Rabia Naz Vatan olayı başta olmak üzere şüpheli çocuk ölümleri üzerine yoğunlaşıp olayların sosyal, hukuku ve uygulamaya yönelik hususlarını ele alacağız" dedi.

Aydoğdu'nun açıklamasının ardından, toplantı basına kapalı olarak devam etti. (HABER MERKEZİ)

EVRENSEL'İNMANŞETİ

Yüksek voltajlı teşvik

Yüksek voltajlı teşvik

Erdoğan-Şimşek programıyla emekçilerin bir ayı daha gıdaya gelen yüksek zamlar ve eriyen ücretlerle geçti. Özelleştirmelerle ihya edilen sermaye gruplarına ise sadece bir ayda ‘üretmedikleri elektrik’ için 1 milyar lira teşvik verildi. Sanayi patronları da çalıştırdıkları her kadın işçi için devletten artık daha fazla teşvik alacak.

BİRİNCİSAYFA
SEFERSELVİ
2 Mart 2025 - Sefer Selvi

Evrensel'i Takip Et