29 Şubat 2020 10:05

TTB’den Muhabirimiz Özer Akdemir’e haber araştırma ödülü

Eskişehir-Bilecik Tabip Odası 14. Basın Sağlık Ödülleri sahiplerini buldu. Muhabirimiz Özer Akdemir, Gazete Haberi-Araştırma Ödülüne layık görüldü.

Fotoğraf: Evrensel

Paylaş

Eskişehir-Bilecik Tabip Odası 14. Basın Sağlık Ödülleri sahiplerini buldu.Jüriden yapılan açıklamada Gazete Haberi-Araştırma Ödülü’ne gazetemiz İzmir Temsilcisi Özer Akdemir, “Önemli bir meslek hastalığı olan silikozis ile ilgili olarak yaptığı araştırma ve söyleşileri serimakaleler ile köşesinde yayınlayarak kamuoyunda duyarlılık oluşturması nedeniyle” layık görüldü.

İnternet Gazeteciliği Ödülü, “Yaklaşmakta olan iklim felaketine karşı kamuoyunu ısrarlı bilgilendirme çabaları nedeniyle” Yeşil Gazete’ye, Jüri Özel Ödülü ise Bianet’ten Yrd. Doç. Dr. Bülent Şık’a “Halk sağlığını korumak kaygısı ile gıda güvenliği, çevre sağlığı ve kanserojenlere karşıtoplumu uyaran yazıları nedeniyle” verildi. Yerel Basın Sağlık ödüllerinde günlük haber ödülü dalında gazeteci Ali Naki Erdoğan ile TV programcılığı dalında Meltem Karakaş’a verildi. (İstanbul/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Barış Anneleri, kuruluşlarının 20. yılında bir araya geldi: Barış istiyoruz

SONRAKİ HABER

Norveç ile İsrail arasında güçlü ticaret artışı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa