Elazığ'da 20 liraya satılan maske, koronavirüs etkisiyle 200 liraya fırladı
Elazığ'da 20 liraya satılan maske, koronavirüsün Türkiye'de ortaya çıktığının açıklanmasının ardından 200 liraya yükseldi.

ARŞİV | Fotoğraf: DHA
İLGİLİ HABERLER

Bağışıklık sistemi nedir, nasıl güçlenir, zayıf bağışıklığın belirtileri neler?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: Türkiye'de 1 kişinin koronavirüs testi pozitif çıktı

Sağlık emekçilerinin "15 Mart Beyaz Mitingi" koronavirüs vakası sebebiyle ertelendi

Koronavirüs Türkiye'de | Son gelişmeler ve açıklamalar (11 Mart)

Dr. Osman Öztürk: Bakanlık, koronavirüs konusunda meslek örgütleriyle ortaklaşmalı

Koronavirüs nedir, nasıl bulaşır, belirtileri neler? Koronavirüsten nasıl korunuruz?

Sosyal medyadaki "asılsız" koronavirüs paylaşımları hakkında inceleme başlatıldı
Elazığ'da eczanelerde 20 liraya satılan maske fiyatı, koronavirüsün Türkiye'de de ortaya çıktığının açıklanmasının ardından 200 liraya yükseldi.
Türkiye'deki ilk koronavirüs vakasının görülmesinin ardından maske, hijyen için gerekli olan el dezenfektan ve kolonya satışlarında artış yaşandı. Yoğunluğun giderek arttığını anlatan Eczacı Ömer Turgut, maske fiyatlarında da yüksek bir artış olduğunu söyledi. Turgut, "Maske fiyatlarımızın bu salgından önce paketi 15-20 lira civarındayken, şu anda 150-200 TL'ye yükseldi" dedi.
Hüseyin Kaya adlı yurttaş, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın, Türkiye'de 1 erkeğin koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıklamasından dolayı önlem amaçlı maske aldığını söyledi. (Elazığ/DHA)

Evrensel'i Takip Et