4 Mayıs 2020 20:14

Berberler ve kuaförler 11 Mayıs'tan itibaren açılacak

"Normalleşme takvimi"ni açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 11 Mayıs'tan itibaren berber ve kuaförlerin açılacağını söyledi.

Berberler ve kuaförler 11 Mayıs'tan itibaren açılacak

Almanya'da hizmet veren bir berber salonu | Fotoğraf: Abdulhamid Hoşbaş/AA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüs tedbirleri kapsamında kapatılan berber ve kuaförlerin 11 Mayıs'tan itibaren açılacağını açıkladı.

Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısının ardından konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Temizlik şartlarının sağlanması, randevu sistemi ile çalışılması ve koltuk sayısının yarısı kadar müşteriye hizmet verilmesi şartıyla berber, kuaför, güzellik salonu gibi işletmeler 11 Mayıs'ta faaliyete geçebilecek.

Kurallara uyulması şartıyla AVM'ler de 11 Mayıs'tan itibaren hizmet vermeye başlayacak." (HABER MERKEZİ)

EVRENSEL'İNMANŞETİ

‘Tüm gruplar silah bıraksın, PKK kendini feshetsin’

‘Tüm gruplar silah bıraksın, PKK kendini feshetsin’

PKK Lideri Abdullah Öcalan’ın, bir süredir beklenen mesajı, DEM Parti İmralı heyeti aracılığıyla duyuruldu. Öcalan, “Tüm gruplar silah bırakmalı ve PKK kendini feshetmelidir” çağrısı yaptı. Açıklamada Suriye’deki Kürtlerin siyasi ve askeri durumuyla ilgili bir ifade yer almadı.

BİRİNCİSAYFA
SEFERSELVİ
2 Mart 2025 - Sefer Selvi

Evrensel'i Takip Et