2 Haziran 2020 03:56

Maden projesine karşı sosyal medya kampanyası için çağrı yapıldı

Kütahya Domaniç halkı, bölgede kurulmak istenen ve ilçenin nefes borusu olan orman arazisini katledecek maden projesine karşı mücadele ediyor. Maden projesine karşı bugün saat 18.00’de “#DomaniçOrmanlarınaDokunma” etiketi ile sosyal medya kampanyası düzenlenecek.

Şirketin maden ocağı yapımı için onay aldığını ifade eden Domaniçliler, yaşam alanı mücadelelerine destek çağrısında bulundu. (HABER MERKEZİ)

EVRENSEL'İNMANŞETİ

Kamu işçisi hedefte

Kamu işçisi hedefte

Ücretleri baskılayan Erdoğan-Şimşek programının yeni hedefi toplu sözleşme sürecine giren 600 bin kamu işçisi. Sendikal bürokrasi eliyle işçiden kaçırılan sözleşme taslağı, iktidar medyasına sızdırıldı. “Taleplerimizi karşılamıyor” diyen işçiler öfkeli. Ekonomide, iç ve dış politikada sıkışan Saray iktidarı, toplumu yönetebilmek için yasaklara, gözaltılara ve tutuklamalarla sarılıyor.

BİRİNCİSAYFA
SEFERSELVİ
'Heybeden’ her gün yeni bir soruşturma çıkıyor. Yargı sopasıyla topluma gözdağı verilmek isteniyor.

Evrensel'i Takip Et