2 Haziran 2020 12:39

Tutuklanan CHP Yüreğir Gençlik Kolları Başkanı Eren Yıldırım serbest bırakıldı

Adana Yüreğir'de Vefa Destek Grubu çalışanları ile aralarında yaşanan tartışma ve çıkan olaylar sonucu gözaltına alınarak tutuklanan Eren Yıldırım mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

Tutuklanan CHP Yüreğir Gençlik Kolları Başkanı Eren Yıldırım serbest bırakıldı

Eren Yıldırım | Fotoğraf: DHA

Adana Yüreğir'de Vefa Sosyal Destek Grubu ekipleriyle aralarında tartışma çıkması sonrasında gözaltına alınıp serbest bırakılan ve daha sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hedef göstermesiyle tutuklanan CHP Yüreğir Gençlik Kolları Başkanı Eren Yıldırım, çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

Yıldırım'ın serbest bırakıldığını Gazeteci Barış Yarkadaş Twitter hesabından duyurdu.

Yarkadaş, Twitter paylaşımında "CHP Adana Yüreğir Gençlik Kolları Başkanımız, Vefa Grubu Üyesi Eren Yıldırım, mahkeme tarafından saat 15.09'da SERBEST bırakıldı. Ve böylece büyük bir yalan daha çöktü. 17 günlük süren esaret, nihayet az önce sona erdi. Aramıza yeniden hoşgeldin Eren..." ifadelerini kullandı.

(HABER MERKEZİ)

Evrensel'i Takip Et