11 Haziran 2020 16:07
/
Güncelleme: 15:52

1,5 milyon liraya yapılan yağlı güreş tesisi bir kere kullanılıp yıkıldı

Düzce’de 2017 yılında dönemin belediye başkanı Mehmet Keleş tarafından 1,5 milyon lira harcanarak yaptırılan "İsmail Atay Er Meydanı" adlı yağlı güreş tesisinin tribünleri yıkıldı. Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, alanın atıl kalması nedeniyle tribünlerin yıkıldığını açıkladı.

Gazete Duvar'ın haberine göre 2004-2009 ve 2014-2017 dönemleri arasında AKP’den seçilerek Düzce’de belediye başkanlığı yapan Mehmet Keleş, 2017'de de yaklaşık 1,5 milyon lira harcayarak kalıcı konutlar bölgesinde yağlı güreş alanı ve tribün yaptırdı.

3 bin kişilik güreş stadyumuna da Düzceli pehlivan İsmail Atay’ın adı verildi.

Büyük bir törenle açılan stadyumda 11’inci geleneksel yağlı pehlivan güreşleri yapıldı.

Ancak 2006’dan 2017'ye kadar 11 kez düzenlenen güreş organizasyonları, 2019 seçimlerinde yine AKP'den başkanlığa seçilen Faruk Özlü döneminde sonlandırıldı.

Alanın atıl kalması üzerine de tribünler yıkıldı. (EKONOMİ SERİVİS)

EVRENSEL'İNMANŞETİ

Milyonlar ‘fitre’lik, iftar sofraları boş

Milyonlar ‘fitre’lik, iftar sofraları boş

Erdoğan-Şimşek programıyla ücretleri açlık sınırının altına inen asgari ücretli işçiler ve emekliler, ramazan ayının ilk iftarını boş sofralarda karşılıyor: “Kırmızı eti zaten görmüyorduk, bu sene orucu açacak zeytin bile alamıyoruz…” Diyanet İşleri Başkanlığı da ‘Asgari ücretliler ve emeklilere fitre verilebilir’ fetvası yayımlamıştı.

İftar sofrasına 1 yılda gelen zam: Yüzde 45

Dört sene içinde güllaça gelen zam: Yüzde 1100

Pideye 2 yılda gelen zam: Yüzde 150

BİRİNCİSAYFA
SEFERSELVİ
2 Mart 2025 - Sefer Selvi

Evrensel'i Takip Et